Klik voor meer producten.
No produts were found.

Organische verbindingen

Filteren op
€ 8,96 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,06
4 20% € 7,17
Glycerine 99,5% is een veelzijdig en plantaardig wondermiddel voor huidverzorging en andere toepassingen. Het is een heldere stof met een sterke geur van kamfer. Glycerine is een lichaamseigen stof en komt voor in de...
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Welkom bij Online Chemicaliën - Organische Verbindingen

Online Chemicaliën biedt een breed scala aan organische verbindingen van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Onze organische verbindingen zijn essentieel voor diverse industriële toepassingen en wetenschappelijk onderzoek.

Assortiment Organische verbindingen

Glycerine 99,5%: Glycerine 99,5% is een veelzijdig en plantaardig wondermiddel voor huidverzorging en andere toepassingen. Het is een heldere stof met een sterke geur van kamfer. Bestel nu Glycerine 99,5% en geniet van de vele voordelen die het biedt. Ureum: Ureum is een hoogwaardige organische verbinding die wordt gebruikt in verschillende industrieën, waaronder landbouw, farmacie en cosmetica. Ontdek de vele toepassingen van Ureum en bestel uw voorraad vandaag nog. Isopropanol 99,9% Zuiver: Isopropanol 99,9%, ook bekend als IPA of isopropyl alcohol, is een veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Het lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor diverse industriële en huishoudelijke toepassingen.

Bestel vandaag bij Online chemicalien 

Bij Online Chemicaliën hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze organische verbindingen worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien bieden wij snelle levering en uitstekende klantenservice.

Lees verderLaat minder zien

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden