Klik voor meer producten.
No produts were found.

Glycerine 99,5%

Glycerine 99,5% is een veelzijdig en plantaardig wondermiddel voor huidverzorging en andere toepassingen. Het is een heldere stof met een sterke geur van kamfer. Glycerine is een lichaamseigen stof en komt voor in de hoornlaag van de huid. Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  • Huidverzorging: Verzacht en hydrateert de huid, ideaal voor ruwe handen en voeten. Stimuleert het herstel van huidcellen
  • Cosmetica: Veel gebruikt als vochtvasthouder in handgels, handzeep, shampoo, moisturizers, lippenbalsems, dag- en nachtcrèmes en toners
  • Condensbestrijding: Kan worden gebruikt op spiegels om condensvorming tegen te gaan
  • Antivries, plastificeermiddel en smeermiddel
  • Kunststof weekmaker
  • Hypoallergeen
  • Biotechnologie
  • Zacht maken van ingedroogde schoensmeervlekken
  • E-liquids
Lees verderLaat minder zien
€ 8,96 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
2025
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Glycerine 99,5%: het veelzijdige wondermiddel voor huidverzorging en meer

Glycerine kopen? Glycerine (ook wel glycerol) met een concentratie van 99,5% is een heldere stof die sterk naar kamfer ruikt. Een ander synoniem voor glycerine is 1,2,3-propaantriol. Glycerine is een lichaamseigen stof en komt voor in de hoornlaag van de huid (bovenste huidlaag). Glycerine is plantaardig en daarnaast ook geschikt voor vegetariërs of veganisten.

Voordelen van Glycerine 99,5% voor de huid

Glycerine 99,5% werkt verzachtend en hydraterend voor de huid. Zo is het te gebruiken voor ruwe voeten en of handen. Glycerine kan makkelijk door de huid worden opgenomen en bindt zich aan water. Dit resulteert in dat zo je huid minder vocht verliest. Daarnaast heeft glycerine de eigenschap om huidcellen te stimuleren om te herstellen.

Glycerine in cosmetica

In cosmetica wordt glycerol vooral toegepast als vochtvasthouder. Glycerine is een hoogwaardig product voor vele cosmetische toepassingen. Glycerine is vaak het hoofdingrediënt voor handgels, handzeep, shampoo, moisturizers, lippenbalsems, dag- en nachtcrèmes en toners.

Glycerine laat zich mengen met water (hygroscopisch) en of alcohol. Glycerine is makkelijk te mengen in crèmes.

Andere toepassingen van Glycerine

Glycerine kan gebruikt worden op het glas van spiegels om zo condensvorming tegen te gaan.

       Huidverzorging

       Vochtvasthouder

       Antivries, plastificeermiddel, smeermiddel

       Kunststof weekmaker

       Ingrediënt voor oa handgel, handzeep, shampoo, moisturizers, lippenbalsems, dag- en nachtcrèmes en toners

       Hypoallergeen

       Biotechnologie

       Zacht maken van ingedroogde schoensmeervlekken

       E-liquids, tabak en of sigaretten

Verkrijgbaar in diverse verpakkingen

Glycerine 99,5% is verkrijgbaar in flessen (1L) en jerrycans (5L) en (20L), zodat je de hoeveelheid kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Glycerine kopen? Ontdek de veelzijdige voordelen van Glycerine 99,5%

Glycerine, ofwel glycerol, is een plantaardige stof die uitermate geschikt is voor diverse toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een effectieve huidverzorging, een vochtvasthoudend ingrediënt voor uw cosmetica, of een praktische oplossing voor condensvorming op spiegels, glycerine 99,5% biedt uitkomst.

Waarom kiezen voor Glycerine 99,5%?

Als je op zoek bent naar een veelzijdig product dat zowel voor huidverzorging als voor andere toepassingen gebruikt kan worden, dan is glycerine 99,5% de ideale keuze. Dankzij de plantaardige oorsprong en de hoge concentratie biedt het een effectieve oplossing voor diverse behoeften.

Natuurlijke en veilige keuze

Glycerine is een natuurlijk en veilig ingrediënt dat zowel in cosmetica als in diverse andere toepassingen wordt gebruikt. Omdat het hypoallergeen is, is het geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Bovendien is glycerine 99,5% plantaardig en daarmee ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik in cosmetica en huidverzorging

Glycerine 99,5% is zeer populair in de cosmetische industrie vanwege de hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het wordt vaak toegevoegd aan producten zoals handgels, handzepen, shampoos, moisturizers, lippenbalsems, dag- en nachtcrèmes en toners. Het helpt de huid vocht vast te houden, waardoor het een uitstekend ingrediënt is voor het bestrijden van droge en ruwe huid.

Veelzijdige toepassingen

Naast de huidverzorging en cosmetica, is glycerine 99,5% ook bruikbaar voor verschillende andere toepassingen. Zo kan het als antivries, plastificeermiddel of smeermiddel gebruikt worden, en in de biotechnologie. Daarnaast is glycerine effectief voor het zacht maken van ingedroogde schoensmeervlekken en kan het worden toegevoegd aan e-liquids, tabak en sigaretten.

Eenvoudig te mengen

Glycerine 99,5% is eenvoudig te mengen met zowel water als alcohol, waardoor het gemakkelijk is om te gebruiken in verschillende recepten en formules. Het is een hygroscopische stof, wat betekent dat het vocht aantrekt en vasthoudt, wat bijdraagt aan de hydraterende eigenschappen.

Bestel nu uw Glycerine 99,5% en profiteer van de vele voordelen

Of je nu glycerine nodig heeft voor uw huidverzorgingsroutine, cosmetische producten, of voor één van de vele andere toepassingen, glycerine 99,5% is de juiste keuze. Verkrijgbaar in flessen van 1 liter, jerrycans van 5 liter en 20 liter, zodat je de hoeveelheid kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Ontdek zelf de kracht van glycerine en bestel vandaag nog!

 Product van technische kwaliteit. Niet geschikt voor inname. 

 

Veiligheidsinformatie blad:

https://onlinechemicalien.nl/img/cms/Glycerine 99,5% Veiligheidsblad.pdf

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
2025

Datasheet

CAS nummer
56-81-5
EG nummer
200-289-5
Formule
C3H8O3
Aggregatietoestand
Vloeistof

Specifieke referenties

ean13
8785275742993
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
€ 9,94 (incl. btw)
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...
€ 7,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide foodgrade 3% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking...
€ 4,99 (incl. btw)
Talkpoeder is een veelzijdig en natuurlijk product dat voor tal van toepassingen kan worden gebruikt. Het heeft een sterk vochtabsorberende werking en is ideaal tegen zweet- en jeukplekken. Het kan ook worden gebruikt...
€ 7,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
2 andere producten in dezelfde categorie:
€ 9,94 (incl. btw)
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden