Klik voor meer producten.
No produts were found.

Luchtontvochtiger - Vochtslurper navulling

Luchtontvochtiger - vochtslurper navulling is een effectieve oplossing tegen vocht en muffe geuren.

  • Perfect voor vochtbestrijding in ruimtes met slechte of geen ventilatie, zoals een caravan, schuur, kelder, zolder, garage of badkamer.
  • Helpt condens, muffe geuren en overtollig vocht te verminderen.
  • Eenvoudig in gebruik: vul het reservoir van de vochtvreter bij met de navulling.
Lees verderLaat minder zien
€ 8,99 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
2013
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Luchtontvochtiger navulling: een effectieve oplossing tegen vocht en muffe geuren

Vocht en condens zijn problemen die in veel ruimtes kunnen voorkomen, zoals kelders, garages en badkamers. Een te vochtige ruimte kan leiden tot schimmelvorming en een onaangename geur. Gelukkig is er een oplossing die je kunt gebruiken om deze problemen op te lossen: de luchtontvochtiger navulling. Dit product is van technische kwaliteit en biedt een goedkoper alternatief voor de bekende foodgrade varianten. Het heeft exact dezelfde werking als de bekende merken en is geschikt voor vrijwel alle vochtvreters.

Toepassingen 

De luchtontvochtiger navulling is perfect voor vochtbestrijding in ruimtes met slechte of geen ventilatie, zoals een caravan, schuur, kelder, zolder, garage of badkamer. Het is een effectieve oplossing tegen condens, muffe geuren en uiteraard vocht. Met behulp van de navulling kun je de vochtvreter weer optimaal laten werken en voorkom je dat de ruimte te vochtig wordt.

Gebruik

Het gebruik van de luchtontvochtiger navulling is zeer eenvoudig en kan gemakkelijk worden gedaan door het reservoir van de vochtvreter bij te vullen met de navulling. Aangeraden wordt om bij het gebruik van de luchtontvochtiger navulling handschoenen te dragen, omdat het product kan leiden tot ernstige oogirritatie (H319).

Het proces van het bijvullen van de vochtvreter is als volgt:

  1. Leeg het reservoir van de vochtvreter

  2. Vul het reservoir bij met de luchtontvochtiger navulling tot ongeveer 1 cm onder de rand

  3. Zodra alles is opgelost, kan het proces worden herhaald.

Verpakkingen

De luchtontvochtiger navulling is verkrijgbaar in emmers van 800 gram of 4 kg. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel navulling je nodig hebtt en hoe vaak je de vochtvreter wilt bijvullen. De navulling is gemakkelijk op te slaan en kan op elk moment worden gebruikt wanneer de vochtvreter bijgevuld moet worden.

Gevarenaanduiding

Het is belangrijk om op te merken dat de luchtontvochtiger navulling H319 kan veroorzaken, wat ernstige oogirritatie kan veroorzaken. Daarom wordt het dragen van handschoenen bij het gebruik van dit product ten zeerste aanbevolen. Het is ook belangrijk om het product buiten bereik van kinderen te houden en het niet in te slikken.

Voordelen van de luchtontvochtiger navulling

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van de luchtontvochtiger navulling, waaronder:

 

       Effectieve oplossing tegen vocht en muffe geuren

       Exact dezelfde werking als de bekende merken, maar goedkoper

       Geschikt voor vrijwel alle vochtvreters

       Gemakkelijk in gebruik

       Verkrijgbaar in emmers van 800 gram of 4 kg

       Snel en veilig verzonden

 

Het is een eenvoudige en betaalbare oplossing om vochtproblemen in uw huis, caravan, schuur, kelder, zolder, garage of badkamer aan te pakken. Bovendien is het product veilig in gebruik, zolang je de aanwijzingen op de verpakking volgt en handschoenen draagt tijdens het bijvullen van de vochtvreter.

Bestel de luchtontvochtiger navulling vandaag nog

Als je op zoek bent naar een effectieve en betaalbare oplossing tegen vocht en muffe geuren, dan is de luchtontvochtiger navulling een uitstekende keuze. Je kunt het product gemakkelijk bestellen op onze website en binnen 24 uur wordt het veilig bij je thuis afgeleverd. Door het gebruik van dit product kun je zorgen voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving, zonder last te hebben van vochtproblemen en onaangename geuren. Bestel de luchtontvochtiger navulling vandaag nog en geniet van de voordelen van dit effectieve product!

Tips voor vochtbestrijding in huis

Naast het gebruik van de luchtontvochtiger navulling zijn er nog andere manieren om vochtproblemen in huis aan te pakken. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

 

  1. Ventileer uw huis goed: Zorg voor voldoende frisse lucht in huis door regelmatig te ventileren. Dit kan bijvoorbeeld door het openzetten van ramen en deuren, maar ook door het gebruik van ventilatieroosters.

  2. Verwarm uw huis: Door uw huis te verwarmen, wordt vocht in de lucht opgenomen en kan het worden afgevoerd via de ventilatie. Zet de verwarming wel op een constante temperatuur en vermijd grote temperatuurschommelingen.

  3. Gebruik vochtwerende verf: Als je last hebt van vochtige muren, dan kan het gebruik van vochtwerende verf een oplossing bieden. Deze verf zorgt ervoor dat het vocht niet kan doordringen in de muur en wordt afgevoerd via de ventilatie.

  4. Plaats vochtvreters: Naast de luchtontvochtiger navulling kun je ook gebruik maken van vochtvreters om vochtproblemen aan te pakken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen worden geplaatst in ruimtes waar veel vocht voorkomt.

 

Door het toepassen van bovenstaande tips en het gebruik van de luchtontvochtiger navulling kun je vochtproblemen in huis effectief aanpakken en zorgen voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving

 

Gevarenaanduiding:

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie

De verschillende gevaarsymbolen & wat ze betekenen in de schoonmaak

Veiligheidsinformatie blad:

https://onlinechemicalien.nl/img/cms/Vochtslurper calciumchloride veiligheidsblad.pdf

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
2013

Datasheet

CAS nummer
10043-52-4
Aggregatietoestand
Vaste stof

Specifieke referenties

ean13
8785275743457
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
€ 9,94 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,95
4 20% € 7,95
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...
€ 7,19 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 6,47
4 20% € 5,75
Borax poeder ( natriumtetraboraat ) is een natuurlijk en veelzijdig middel voor diverse huishoudelijke taken. Met een zuiverheid van 99,9% en van technische kwaliteit, is dit borax poeder van hoge kwaliteit en...
€ 7,99 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 7,19
4 20% € 6,39
Waterstofperoxide 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
€ 4,99 (incl. btw)
Talkpoeder is een veelzijdig en natuurlijk product dat voor tal van toepassingen kan worden gebruikt. Het heeft een sterk vochtabsorberende werking en is ideaal tegen zweet- en jeukplekken. Het kan ook worden gebruikt...
5 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden