Klik voor meer producten.
No produts were found.

Gedemineraliseerd Water - Demi water

Gedemineraliseerd water, ook wel bekend als demiwater of deminwater, is water waaruit alle zouten en mineralen verwijderd zijn. Dit water is van bijna pure kwaliteit en wordt gebruikt in verschillende toepassingen. Het wordt onder andere gebruikt in ketelvoedingswater, stadsverwarming, de productie van loodzuurbatterijen, stoomstrijkijzers, farmaceutische producten, cosmetica, autowasstraten en laboratoria. 

 • Waswater productie van computerchips
 • Autowasserijen
 • Toepassing in auto's zoals loodaccu’s en koelsystemen
 • Cosmetica
 • Aquariums
 • Brandblussers
 • Productie van geneesmiddelen
 • Optimaliseren van brandstofcellen
 • Stoomstrijkijzers en stoomverwarmingstoepassingen
 • Verwarmingssystemen

20 Liter per verpakking

Lees verderLaat minder zien
€ 24,99 (incl. btw)

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
410%€ 10,00
815%€ 29,99
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
No items
Omschrijving

Gedemineraliseerd Water - Demi water Voor Zuivere Kwaliteit en Veelzijdig Gebruik

Wat is Gedemineraliseerd Water?

Gedemineraliseerd water, ook bekend als demiwater of demi water, is water waaruit alle zouten en mineralen zijn verwijderd. Het resultaat is een bijna pure kwaliteit water dat in verschillende toepassingen gebruikt wordt. Bij gedemineraliseerd water worden de positieve en negatieve ionen die aanwezig zijn in gewoon kraanwater, zoals calcium, magnesium, natrium en chloride, door middel van een filtratieproces verwijderd. Dit proces zorgt ervoor dat alleen watermoleculen overblijven, waardoor gedemineraliseerd water geen afleiding of interferentie veroorzaakt in toepassingen waar hoogwaardige zuiverheid vereist is.

Eigenschappen en Gebruik van Demi water

Gedemineraliseerd water heeft verschillende eigenschappen die het geschikt maken voor verschillende toepassingen. Enkele van de belangrijkste eigenschappen zijn:

 1. Zuiverheid: Gedemineraliseerd water is praktisch vrij van verontreinigingen en onzuiverheden. Hierdoor is het uitermate geschikt voor gebruik in laboratoria, farmaceutische productie, cosmetica en andere toepassingen waar een hoge mate van zuiverheid vereist is.

 2. Geleidbaarheid: Doordat alle mineralen en zouten uit het water zijn verwijderd, heeft gedemineraliseerd water een uiterst lage elektrische geleidbaarheid. Dit maakt het water bruikbaar in toepassingen waarin het vermijden van elektrische geleiding cruciaal is, zoals bij de productie van elektronische componenten, het vullen van accu's en in laboratoria.

 3. Geschiktheid voor chemische reacties: Het ontbreken van ionen in gedemineraliseerd water zorgt ervoor dat het water geen reactie aangaat in chemische processen. Hierdoor is het water ideaal voor gebruik als oplosmiddel in chemische laboratoria en andere procesindustrieën.

 4. Consistentie: Gedemineraliseerd water biedt een constante kwaliteit en zuiverheid. Hierdoor wordt het vaak gebruikt in industriële processen waarbij betrouwbaarheid en reproduceerbaarheid belangrijk zijn.

Toepassingen van Gedemineraliseerd Water

Gedemineraliseerd water wordt in diverse industrieën en toepassingen gebruikt vanwege de zuiverheid en betrouwbaarheid ervan. Enkele van de voornaamste toepassingsgebieden zijn:

 1. Industrieel gebruik: Gedemineraliseerd water wordt onder andere gebruikt in het ketelvoedingswater, stadsverwarming en productie van loodzuurbatterijen. Deze toepassingen vereisen water van hoge kwaliteit om corrosie en ophoping van mineralen te voorkomen.

 2. Huishoudelijk gebruik: Gedemineraliseerd water wordt gebruikt in stoomstrijkijzers, autowasstraten en stoomverwarmingstoepassingen. Het zuivere karakter van gedemineraliseerd water zorgt voor minder kalkaanslag en een langere levensduur van de apparatuur.

 3. Farmaceutische en cosmetische sector: Gedemineraliseerd water vormt een essentieel onderdeel in de productie van farmaceutische producten, cosmetica en als waswater voor computerchips. Het zuivere water minimaliseert het risico op verontreiniging en beïnvloedt de kwaliteit van het eindproduct positief.

 4. Aquariums: Het zuivere karakter van gedemineraliseerd water maakt het geschikt voor gebruik als opvul- of aanvulwater in aquariums. Het minimaliseert het risico op de opbouw van ongewenste mineralen en zouten, wat de leefomgeving van vissen en andere waterdieren ten goede komt.

 5. Brandblussers: Gedemineraliseerd water wordt gebruikt in brandblussers voor effectieve brandbestrijding. Het zuivere karakter van het water zorgt ervoor dat er geen ongewenste chemicaliën worden toegevoegd aan het blusproces.

 6. Laboratoriumgebruik: Veel laboratoria maken gebruik van gedemineraliseerd water vanwege de zuiverheid en consistentie ervan. Het water wordt gebruikt in diverse laboratoriumtoepassingen, waaronder het bereiden van oplossingen, het reinigen van glaswerk en de productie van reagentia.

 7. Optimalisatie van brandstofcellen: Gedemineraliseerd water kan worden gebruikt om brandstofcellen te optimaliseren en de prestaties ervan te verbeteren. Het zuivere water minimaliseert het risico op verontreiniging en bevordert een efficiënte werking van de brandstofcellen.

Gedemineraliseerd Water Kopen

Bij Online Chemicaliën kunt u kwalitatief hoogwaardig gedemineraliseerd water kopen. Wij bieden een breed assortiment aan demiwaterproducten die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze producten zijn zorgvuldig geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Voor snelle en betrouwbare levering bent u bij ons aan het juiste adres.

Demi water & demiwater kopen

Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw gedemineraliseerd water en ervaar de voordelen van zuiverheid en betrouwbaarheid in uw toepassingen!Veiligheidsinformatie blad:

https://onlinechemicalien.nl/img/cms/Gedemineraliseerd water veiligheidsblad.pdf

Lees verderLaat minder zien
Productdetails

Datasheet

Aggregatietoestand
Vloeistof
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
€ 9,90 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,91
4 15% € 8,41
Azijnzuur 80% is een hoog geconcentreerde reinigingsoplossing die bekend staat om zijn effectiviteit in verschillende toepassingen. Het product, met een zuiverheidsgraad van 80%, is duurzaam en biologisch afbreekbaar,...
€ 7,49 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 6,74
4 15% € 6,37
Ijzersulfaat, ook bekend als ferrosulfaat, is een krachtig product dat zowel als meststof als mos verwijderen kan worden gebruikt. Het is een tweewaardig ijzerzout van zwavelzuur met diverse toepassingen. Het hoge...
€ 8,49 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 7,64
4 15% € 7,22
Oxaalzuur kopen ? Oxaalzuur kristallen zijn een krachtig reinigingsmiddel met een zuiverheid van 99,5% en van technische kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen zoals het ontweren van hout...
€ 9,49 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,54
4 25% € 7,11
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...
€ 7,74 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 6,97
4 20% € 6,20
Waterstofperoxide 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
€ 5,99 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 5,39
4 20% € 4,79
Borax poeder ( natriumtetraboraat ) is een natuurlijk en veelzijdig middel voor diverse huishoudelijke taken. Met een zuiverheid van 99,9% en van technische kwaliteit, is dit borax poeder van hoge kwaliteit en...
1 ander product in dezelfde categorie:
€ 29,99 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
4 10% € 26,99
8 20% € 23,99
Gedestilleerd water is puur en gezuiverd water zonder mineralen en ongewenste stoffen.  Belangrijkste Kenmerken:Hoge zuiverheid pH-neutraal Veilig en chemicaliënvrij Verlengt levensduur van apparatuurBelangrijkste...
HoeveelheidKortingEenheid prijs
1-€ 24,99
4 10% € 22,49
8 15% € 21,24

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden