Klik voor meer producten.
No produts were found.

Baking Soda - Natriumbicarbonaat

€ 5,99 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
2009
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
No items
Omschrijving

Baking soda - Natriumbicarbonaat kopen?

Lees verder en ontdek alle toepassingen van deze veelzijdige witte kristallijne stof. Baking soda wordt ook wel natriumwaterstofcarbonaat, dubbelkoolzure soda of gewoon baking soda genoemd. Het is een populair rijsmiddel dat in veel bakpoeders wordt gebruikt als vervanger van gist. Maar deze stof heeft nog veel meer toepassingen dan alleen in de keuken. Baking soda is namelijk ook een uitstekend schoonmaakmiddel, onkruidbestrijder en geurverwijderaar. Daarnaast kan het helpen bij de behandeling van wondjes, jeuk en huidirritatie. Lees snel verder om meer te weten te komen over de vele toepassingen van baking soda!

Baking soda - Natriumbicarbonaat kopen?

Baking soda is een kristallijne stof die veel wordt gebruikt in de keuken als rijsmiddel. Het is een alternatief voor gist en zorgt voor een luchtige en lichtere textuur in bakproducten. Maar het gebruik van baking soda beperkt zich niet alleen tot de keuken. Het is namelijk een krachtig schoonmaakmiddel en onkruidbestrijder. Ook kan het helpen bij het verwijderen van splinters en plaklagen, het neutraliseren van geurtjes en het behandelen van jeuk en huidirritatie. Kortom, baking soda is een veelzijdig en nuttig product om in huis te hebben.

Toepassingen baking soda

Hieronder vind je een overzicht van de vele toepassingen van baking soda:

 

     Rijsmiddel

Baking soda wordt vaak gebruikt als rijsmiddel in bakpoeders. Het zorgt voor een luchtige textuur en lichte smaak in bakproducten.

Anti-klontermiddel

     Baking soda kan ook worden gebruikt als anti-klontermiddel in poedervormige producten zoals suiker en zout.

     Zuurteregelaar

Baking soda kan worden gebruikt als zuurteregelaar in voedingsmiddelen zoals frisdranken en gebak.

 

     Diervoedingadditief

Baking soda wordt soms gebruikt als diervoedingadditief om de spijsvertering van dieren te verbeteren.

 

     Schoonmaakmiddel

Baking soda is een effectief schoonmaakmiddel voor verschillende oppervlakken en materialen, waaronder matrassen, banken, stoelen, kleding, auto bekleding en nog veel meer.

     Splinters verwijderen

Baking soda kan helpen bij het verwijderen van splinters door de huid te verzachten en de splinter naar de oppervlakte te laten komen.

     Plaklagen verwijderen

Baking soda kan helpen bij het verwijderen van plaklagen op oppervlakken zoals vloeren, muren en ramen.

     Doodt onkruid

Baking soda kan onkruid doden door het uit te drogen. Het kan worden gebruikt als alternatief voor chemische onkruidverdelgers.

     Wasmiddel

Baking soda kan worden gebruikt als natuurlijk wasmiddel om kleding en text ielen te reinigen en geuren te neutraliseren.

     Anti-jeukmiddel

Baking soda kan helpen bij het verlichten van jeuk en irritatie op de huid, zoals insectenbeten en huiduitslag.

     Neutraliseert geurtjes

Baking soda heeft een natuurlijke geurneutraliserende werking en kan daarom worden gebruikt om geurtjes in huis en in kleding te verwijderen.

     Bevordert genezing van wondjes

Baking soda kan worden gebruikt om de genezing van wondjes te bevorderen door de pH-waarde van de huid te neutraliseren en bacteriën te doden.

     Afwasmiddel

Baking soda kan worden gebruikt als natuurlijk afwasmiddel om het servies schoon te maken en vet te verwijderen.

     Vet verwijderaar

Baking soda kan worden gebruikt om vet te verwijderen van keukengerei en oppervlakken zoals fornuizen en ovens

     Bleekmiddel

Baking soda kan worden gebruikt als natuurlijk bleekmiddel voor witte was en om vlekken te verwijderen

     Gezondheid en verzorging

Baking soda kan ook worden gebruikt voor persoonlijke verzorging, zoals tandenpoetsen en het wassen van het haar. Het kan helpen bij het verwijderen van tandplak, het opfrissen van de adem en het verminderen van vet haar.

 

Onze baking soda is feedgrade, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik in diervoeding. Het is verkrijgbaar in potten van 1 kg, emmers van 5 kg en zakken van 25 kg.

  

Blog over het gebruik van baking soda

Wil je meer weten over het gebruik van baking soda? Bekijk dan  hier  onze blog waarin we tips en trucs geven voor het gebruik van baking soda in huis en in persoonlijke verzorging. Leer hoe je baking soda kunt gebruiken om je huis schoon te maken, geurtjes te neutraliseren en zelfs om insectenbeten te behandelen. Ontdek ook hoe je baking soda kunt gebruiken voor persoonlijke verzorging, zoals voor het wassen van het haar en het verminderen van vet haar. Kortom, onze blog biedt een schat aan informatie over de vele toepassingen van baking soda.

Baking soda - Natriumbicarbonaat kopen?

Kortom, baking soda is een veelzijdig en nuttig product om in huis te hebben. Het kan worden gebruikt als rijsmiddel in bakpoeders, schoonmaakmiddel, onkruidbestrijder, geurverwijderaar en nog veel meer. Onze baking soda is feedgrade en verkrijgbaar in verschillende maten. Bekijk onze blog voor meer informatie over het gebruik van baking soda. Bestel nu baking soda - natriumbicarbonaat en ontdek alle voordelen van deze veelzijdige witte kristallijne stof!

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
2009

Datasheet

CAS nummer
144-55-8
EG nummer
205-633-8
Formule
NaHCO3
Aggregatietoestand
Vast
IUPAC-naam
Sodium hydrogen carbonate
dichtheid
2,16 g/cm³
Mol. Massa
84,01 g/mol
Smeltpunt
50 °C
Kleur
Wit

Specifieke referenties

ean13
8785275743402
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
5 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden