Borax Poeder (natriumtetraboraat)

€ 7,19 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
2019
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Ontdek de veelzijdige toepassingen van borax poeder

Borax poeder is een natuurlijk middel dat gebruikt kan worden voor verschillende huishoudelijke taken. Van het schoonmaken van de kattenbak tot het ontstoppen van een verstopte afvoer, borax poeder is een effectief middel om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen. Het kan ook gebruikt worden als waterontharder en om muffe geuren uit kleding te halen. Naast deze toepassingen wordt borax poeder ook gebruikt bij het solderen als flux en om goud te winnen uit elektronica. Door de veelzijdigheid van borax poeder is het een must-have voor elk huishouden.

Hoge kwaliteit borax poeder voor diverse huishoudelijke taken

Ons borax poeder heeft een zuiverheid van 99,9% en is van technische kwaliteit. Hierdoor is het uitermate geschikt voor diverse huishoudelijke taken en wordt het veel gebruikt in de industrie. Het is een natuurlijk middel wat geen schade toebrengt aan het milieu en is daarom een duurzame keuze. Borax poeder kan oplossen in warm water en wordt geleverd in potten van 1kg, emmers van 5kg en zakken van 25kg. Of je nu een klein of groot huishouden hebt, ons borax poeder is verkrijgbaar in de hoeveelheid die bij jou past.

Borax poeder: het milieuvriendelijke en veelzijdige schoonmaakmiddel

Borax poeder is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. In tegenstelling tot chemische schoonmaakmiddelen, is borax poeder een natuurlijk middel wat geen schade toebrengt aan het milieu. Daarnaast is het ook nog eens zeer veelzijdig. Borax poeder kan gebruikt worden als reinigingsmiddel, ontstopper, water harder, flux, wasmiddeltoevoeging, roestverwijderaar en droogmiddel. Het is een alles-in-één oplossing voor al je schoonmaakbehoeften. En het beste van alles is dat je met ons borax poeder niet alleen je huis schoonmaakt, maar ook het milieu spaart!

Veilig gebruik van borax poeder

Hoewel borax poeder een natuurlijk middel is, kan het op de huid een irriterende werking hebben. Daarom is het belangrijk om bij het gebruik van borax poeder altijd handschoenen te dragen. Ook kan borax poeder ernstige oogirritatie veroorzaken en schadelijk zijn voor de vruchtbaarheid en het ongeboren kind. Wees daarom voorzichtig bij het gebruik van borax poeder en raadpleeg bij mogelijke blootstelling altijd een arts.

Bestel nu ons hoogwaardige borax poeder

Wil je het huishouden makkelijker en milieuvriendelijker maken? Bestel dan nu ons hoogwaardige borax poeder van 99,9% zuiverheid! Met ons borax poeder reinig je niet alleen effectief, maar ook duurzaam. Het is een alles-in-één oplossing voor al je schoonmaakbehoeften en kan gebruikt worden voor diverse huishoudelijke taken. Bestel ons borax poeder nu in de hoeveelheid die bij jou past en maak het huishouden makkelijker en milieuvriendelijker!

 

Bulletpoints:

       Natuurlijk middel voor diverse huishoudelijke taken

       99,9% zuiverheid en van technische kwaliteit

       Milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor chemische schoonmaakmiddelen

       Kan gebruikt worden als reinigingsmiddel, ontstopper, waterontharder, flux, wasmiddeltoevoeging, roestverwijderaar en droogmiddel

       Veilig gebruik vereist het dragen van handschoenen en het vermijden van oogcontact

       Verkrijgbaar in potten (1kg), emmers (5kg) en zakken (25kg)

       Geschikt voor het winnen van goud uit elektronica

       Geleverd in handige hoeveelheden voor elk huishouden

       Meer informatie over borax decahydraat en de toepassingen

 

Wil je meer informatie over borax decahydraat en de verschillende toepassingen van borax poeder? Klik dan hier voor uitgebreide uitleg en tips. Ontdek hoe je borax poeder kunt gebruiken als effectief schoonmaakmiddel, waterontharder en ontstopper. Leer ook hoe je borax poeder kunt gebruiken bij het solderen als flux en om goud te winnen uit elektronica. Onze uitgebreide uitleg geeft je alle informatie die je nodig hebt om het beste uit ons borax poeder te halen.

 

Borax poeder (natriumtetraboraat of dinatriumtetraboraat) is een natuurlijk en veelzijdig middel voor diverse huishoudelijke taken. Het is een effectief schoonmaakmiddel, ontstopper, waterontharder, flux, wasmiddeltoevoeging, roestverwijderaar en droogmiddel. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor het winnen van goud uit elektronica en bij het solderen. Ons hoogwaardige borax poeder heeft een zuiverheid van 99,9% en is van technische kwaliteit. Het is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor chemische schoonmaakmiddelen. Verkrijgbaar in handige hoeveelheden voor elk huishouden en geschikt voor diverse toepassingen. Bestel nu ons borax poeder en maak het huishouden makkelijker en milieuvriendelijker!

 

Dus waarom Borax poeder:

       Natuurlijk en veelzijdig middel voor diverse huishoudelijke taken

       Geschikt voor schoonmaak, ontstoppen, waterontharding, solderen, goudwinning en meer

       99,9% zuiverheid en van technische kwaliteit

       Duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor chemische schoonmaakmiddelen

       Verkrijgbaar in handige hoeveelheden voor elk huishouden

       Meer informatie en tips beschikbaar op onze website, klik hier.

Gevarenaanduidingen:

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

H360FD Kan de vruchtbaarheid schaden. Kan het ongeboren kind schaden.

Veiligheidsmaatregelen:

P201 Raadpleeg voor gebruik speciale instructies.

P308+P313 Na (mogelijke) blootstelling een arts raadplegen.

 

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
2019

Datasheet

CAS nummer
1303-96-4
EG nummer
215-540-4
Formule
Na2B4O5(OH)4.8H2O
Aggregatietoestand
Vaste stof
IUPAC-naam
Natriumtetraboraat
dichtheid
1.730
Mol. Massa
381.380
Smeltpunt
742.000 °C
Kookpunt
1575.000 °C
Kleur
Wit kristallijn poeder

Specifieke referenties

ean13
8785275742900
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
5 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden