Klik voor meer producten.
No produts were found.

Natrium hydroxide / Caustic Soda / Ontstopper - Foodgrade

€ 9,99 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
2029
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Natriumhydroxide Kopen - Krachtig Ontstoppingsmiddel voor Hittebestendige Afvoeren Caustic soda

Meta Description: Ontdek de krachtige werking van natriumhydroxide als ontstoppingsmiddel voor hittebestendige afvoeren. Bestel nu onze technische kwaliteit variant van natriumhydroxide en bespaar op dure ontstoppingsdiensten. Let wel op de veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen bij het gebruik van dit middel.

Heeft u last van hardnekkige verstoppingen in uw afvoer?

Heeft u last van hardnekkige verstoppingen in uw afvoer die niet weg te krijgen zijn met standaard ontstoppingsmiddelen? Dan is onze technische kwaliteit variant van natriumhydroxide de oplossing voor u! Dit krachtige middel is speciaal ontworpen voor het ontstoppen van hittebestendige afvoeren en kan de hardnekkigste verstoppingen verwijderen. Verzeker uzelf van een schone afvoer zonder dure ontstoppingsdiensten en bestel nu onze natriumhydroxide.

 

Het gebruik van natriumhydroxide is echter niet zonder risico's. Het is belangrijk om altijd de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en te controleren of uw afvoer en spoelbak geschikt zijn voor het gebruik van dit middel. Sommige materialen kunnen namelijk blijvend worden aangetast door het gebruik van natriumhydroxide. Daarom is het belangrijk om altijd beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril te dragen bij het gebruik van dit middel.

 

Onze technische kwaliteit variant van natriumhydroxide is verkrijgbaar in potten van 1 kg en kan worden gebruikt voor het verzepen van vetten, reiniging van vet, aardolie en petroleumresten en het bewerken van katoen. Bestel nu onze natriumhydroxide en geniet van een schone afvoer zonder hardnekkige verstoppingen!

 

       Krachtig ontstoppingsmiddel voor hittebestendige afvoeren

       Verwijder hardnekkige verstoppingen zonder dure ontstoppingsdiensten

       Verzepen van vetten voor het maken van zeep

       Reiniging van vet, aardolie en petroleumresten

       Bewerken van katoen

       Verkrijgbaar in potten van 1 kg

       Let op de veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen bij het gebruik van natriumhydroxide

Ontstoppen van Afvoeren met Caustic soda

Natriumhydroxide is een krachtig middel voor het ontstoppen van hittebestendige afvoeren. Het kan worden gebruikt om de hardnekkigste verstoppingen te verwijderen. Het is echter belangrijk om te controleren of uw afvoer en spoelbak geschikt zijn voor het gebruik van natriumhydroxide. Sommige materialen kunnen blijvend worden aangetast door het gebruik van dit middel. Gebruik altijd heet water bij het gebruik van natriumhydroxide, omdat dit middel anders de verstopping kan verergeren.

Toepassingen van Natrium Hydroxide

Natriumhydroxide heeft verschillende toepassingen. Het wordt veelal gebruikt bij het verzepen van vetten voor het maken van zeep. Daarnaast is het een krachtig ontstoppingsmiddel voor afvoeren die bestemd zijn tegen hitte. Dit middel kan ook worden gebruikt om vet-, aardolie- en petroleumresten te reinigen. Verder wordt natriumhydroxide ook gebruikt bij het bewerken van katoen.

Beschikbare Productvarianten Ontstopper

Onze natriumhydroxide is verkrijgbaar in potten van 1 kg. Dit is de technische kwaliteit variant die speciaal is ontworpen voor ontstoppingsdoeleinden. Let op: dit product is niet geschikt voor voedselgerelateerde toepassingen.

Foodgrade Kwaliteit Variant van Natriumhydroxide

Onze natriumhydroxide is de technische kwaliteit variant die speciaal is ontworpen voor ontstoppingsdoeleinden. Dit product is niet geschikt voor voedselgerelateerde toepassingen. Onze natriumhydroxide is verkrijgbaar in potten van 1 kg.

Koop nu onze technische kwaliteit variant van natriumhydroxide en verwijder de hardnekkigste verstoppingen in uw afvoer. Bespaar op dure ontstoppingsdiensten en gebruik dit krachtige middel zelf. Vergeet niet om altijd de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en te controleren of uw afvoer en spoelbak geschikt zijn voor het gebruik van natriumhydroxide.

Waarschuwingen en Veiligheidsmaatregelen

Bij het gebruik van natriumhydroxide is het belangrijk om de waarschuwingen en veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Dit middel kan bijtend zijn voor metalen en kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken. Draag daarom altijd beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril wanneer u met natriumhydroxide werkt. In geval van aanraking met de ogen, verwijder direct contactlenzen en spoel de ogen met water. Raadpleeg direct een arts of antigifcentrum bij contact met de huid.

Veiligheidsmaatregelen bij het Gebruik van Natriumhydroxide

Bij het gebruik van natriumhydroxide is het belangrijk om de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Draag altijd beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril bij het gebruik van dit middel. Natriumhydroxide kan bijtend zijn voor metalen en kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken. In geval van aanraking met de ogen, verwijder direct contactlenzen en spoel de ogen met water. Raadpleeg direct een arts of antigifcentrum bij contact met de huid.

 

 

Bestel nu onze technische kwaliteit variant van natriumhydroxide en geniet van een schone afvoer zonder hardnekkige verstoppingen. Bespaar op dure ontstoppingsdiensten en gebruik dit krachtige middel zelf. Vergeet niet om altijd de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en te controleren of uw afvoer en spoelbak geschikt zijn voor het gebruik van natriumhydroxide.

Gevarenaanduidingen:

H290 Kan bijtend zijn voor metalen

H314 Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel

 

Veiligheidsmaatregelen:

P305 + P338 + P351 In geval van aanraking met de ogen: contact lenzen verwijderen en ogen spoelen.

P280 Oogbeschermingen/gelaatsbescherming dragen/beschermende handschoenen/beschermende kleding.

P310 Direct contact zoeken met een arts of antigifcentrum.

Veiligheidsinformatie blad:

https://onlinechemicalien.nl/img/cms/natriumhydroxide Caustic Soda Veiligheidsinformatieblad.pdf

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
2029

Datasheet

CAS nummer
1310-73-2
EG nummer
215-185-5
Formule
NaOH
Aggregatietoestand
Vast
IUPAC-naam
Natriumhydroxide
dichtheid
2.1
Mol. Massa
39.99711
Smeltpunt
318 °C
Kookpunt
1390 °C
Kleur
Witte hygroscopische kristallen

Specifieke referenties

ean13
8785275743099
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
5 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden