Klik voor meer producten.
No produts were found.

Oxaalzuur

Oxaalzuur kopenOxaalzuur kristallen zijn een krachtig reinigingsmiddel met een zuiverheid van 99,5% en van technische kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen zoals het ontweren van hout en het verwijderen van roest en kalkaanslag. Deze kristallen bieden een effectief en veelzijdig reinigingsmiddel voor zowel professionals in de houtbewerkings- en scheepsbouwindustrie als thuisgebruik.

 • Hout ontweren: Verwijdert verweerde plekken op verschillende houtsoorten, brengt de oorspronkelijke kleur terug
 • Roestverwijderaar: Snel en gemakkelijk verwijderen van roestvlekken op oppervlakken
 • Kalkverwijderaar: Effectieve verwijdering van kalkaanslag op tegels, badkamers enz
 • Behandeling van vergeeld polyester: Geschikt voor het behandelen vergeeld polyester
Lees verderLaat minder zien
€ 10,99 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
2023
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Oxaalzuur Kristallen: Voor het ontweren van hout en het reinigen van oppervlakken

 

Oxaalzuur kopen ? Als je op zoek bent naar een krachtig reinigingsmiddel voor het ontweren van hout of het verwijderen van roest en kalkaanslag, dan zijn oxaalzuur kristallen een uitstekende keuze. Deze kristallen hebben een zuiverheid van 99,5% en zijn van technische kwaliteit, wat betekent dat ze speciaal zijn ontworpen voor industriële toepassingen.

 

Toepassingen oxaalzuur

 

Oxaalzuur kristallen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

  

 • Hout ontweren: Verweerde plekken op verschillende soorten hout kunnen gemakkelijk worden verwijderd met behulp van oxaalzuur kristallen. Het product kan ook worden gebruikt om de oorspronkelijke kleur van het hout terug te brengen.
 • Roestverwijderaar: Roestvlekken op oppervlakken kunnen snel en gemakkelijk worden verwijderd met behulp van oxaalzuur kristallen.
 • Kalkverwijderaar: Kalkaanslag op bijvoorbeeld tegels of badkamers kan effectief worden verwijderd met deze kristallen.
 • Vergeeld polyster behandelen: Het product is ook geschikt voor het behandelen van vergeeld polyester.

 

Verpakkingen van oxaalzuur

 

Oxaalzuur kristallen zijn verkrijgbaar in potten van 1kg, emmers van 5kg en emmers van 20kg. Zo kun je de hoeveelheid kiezen die het beste bij uw behoeften past, of je nu een doe-het-zelver bent of een professional.

 

Veiligheidsmaatregelen

Het is belangrijk om te weten dat oxaalzuur kristallen potentieel gevaarlijk kunnen zijn als ze niet correct worden behandeld. Ze kunnen schadelijk zijn bij inslikken en bij contact met de huid, en kunnen ernstige brandwonden veroorzaken en ernstig oogletsel veroorzaken als ze in contact komen met de ogen.

  

Daarom is het van cruciaal belang om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het werken met deze kristallen. Zorg ervoor dat je altijd oogbescherming en handschoenen draagt bij het hanteren van de kristallen. Als je het product in uw ogen krijgt, spoel dan uw ogen onmiddellijk met water en verwijder eventuele contactlenzen. Zoek onmiddellijk medische hulp als je oxaalzuur heeft ingeslikt of als je ernstige symptomen ervaart na blootstelling.

   

Milieuvriendelijk

 

Een groot voordeel van het gebruik van oxaalzuur kristallen is dat het product eenvoudig en veilig kan worden afgevoerd. Gebruikt oxaalzuur kun je eenvoudig afvoeren door het te neutraliseren met bakpoeder (natriumbicarbonaat) of soda. Het resulterende mengsel is volledig onschadelijk voor het milieu en kan zonder zorgen worden weggegooid. Hierdoor is oxaalzuur een duurzaam alternatief voor andere reinigingsmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

 

Gebruiksaanwijzing oxaalzuur

 

Het gebruik van oxaalzuur kristallen is eenvoudig en veilig, zolang je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Hieronder vind je een eenvoudige gebruiksaanwijzing:

 

 1. Draag oogbescherming en handschoenen voordat je begint met het hanteren van de kristallen.
 2. Los de gewenste hoeveelheid kristallen op in water volgens de instructies op de verpakking.
 3. Breng de oplossing aan op het oppervlak dat je wilt reinigen en laat het enkele minuten inwerken.
 4. Schrob het oppervlak grondig met een borstel en spoel het daarna af met water
 5. Gebruikt oxaalzuur kun je eenvoudig afvoeren door het te neutraliseren met bakpoeder (natriumbicarbonaat) of soda.

 

Als je op zoek bent naar een effectief en veelzijdig reinigingsmiddel voor het ontweren van hout of het verwijderen van roest en kalkaanslag, dan zijn oxaalzuur kristallen van technische kwaliteit een uitstekende keuze. Met een zuiverheid van 99,5% zijn deze kristallen speciaal ontworpen voor industriële toepassingen en kunnen ze veilig en eenvoudig worden afgevoerd zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de impact op het milieu.

 

Let wel op de veiligheidsmaatregelen en draag altijd oogbescherming en handschoenen bij het hanteren van de kristallen. Door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en de eenvoudige gebruiksaanwijzing te volgen, kun je veilig en effectief verschillende oppervlakken reinigen en onderhouden met oxaalzuur kristallen.

 

Of je nu een professional bent in de houtbewerkings- en scheepsbouwindustrie of gewoon op zoek bent naar een effectief reinigingsmiddel voor thuisgebruik, oxaalzuur kristallen van technische kwaliteit zijn de perfecte keuze. Met hun veelzijdige toepassingen en eenvoudige afvoer zijn ze niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk.

 

Aarzel niet langer en bestel vandaag nog uw oxaalzuur kristallen. Onze potten, emmers van 5kg en emmers van 20kg zijn allemaal op voorraad en klaar voor verzending. Vergeet niet om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het hanteren van de kristallen en volg de eenvoudige gebruiksaanwijzing voor een veilig en effectief resultaat. Bestel nu en ontdek zelf de voordelen van oxaalzuur kristallen van technische kwaliteit!

Gevarenaanduidingen:

H302 + H312 Schadelijk bij inslikken en bij contact met de huid

H318 Veroorzaakt ernstig oogletsel

H312 Schandelijk bij contact met de huid

H314 Veroorzaakt ernstige brandwonden

 

Veiligheidsmaatregels:

P305 + P338 + P351 In geval van aanraking met de ogen: contact lenzen verwijderen en ogen spoelen.

P280 Oogbeschermingen/gelaatsbescherming dragen/beschermende handschoenen/beschermende kleding.

P310 Direct contact zoeken met een arts of antigifcentrum.

Veiligheidsinformatie blad:

https://onlinechemicalien.nl/img/cms/Oxaalzuur Veiligheidsblad.pdf

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
2023

Datasheet

CAS nummer
144-62-7
EG nummer
205-634-3
Formule
C2H2O4
Aggregatietoestand
vaste stof
IUPAC-naam
Ethaandizuur
dichtheid
1.900
Mol. Massa
90.000
Smeltpunt
190.000 °C
Kookpunt
0 °C
Kleur
Witte vaste stof kristallijn poeder

Specifieke referenties

ean13
8785275743129
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
€ 7,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
€ 33,88 (incl. btw)
Schoonmaakazijn is een multifunctioneel schoonmaakmiddel met een concentratie van 10% azijnzuur. Het is perfect voor het reinigen van verschillende oppervlakken, zoals textielen, tapijten, vloerkleden en...
€ 4,99 (incl. btw)
Talkpoeder is een veelzijdig en natuurlijk product dat voor tal van toepassingen kan worden gebruikt. Het heeft een sterk vochtabsorberende werking en is ideaal tegen zweet- en jeukplekken. Het kan ook worden gebruikt...
NEW
€ 8,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide foodgrade 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking...
€ 7,38 (incl. btw)
Krijt poeder of ook wel Calciumcarbonaat genoemd, is een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor verschillende toepassingen. Gebruikt als vulmiddel in de industrie Kan dienen als grondstof voor de productie...
€ 9,94 (incl. btw)
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden