Alcohol

Filteren op
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Ontdek onze hoogwaardige alcoholproducten online

Bij Online Chemicalien bieden wij een breed assortiment aan hoogwaardige alcoholproducten die aan al uw behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar pure alcohol, isopropylalcohol of ethanol, wij hebben het allemaal. Wij zijn uw betrouwbare bron voor alle soorten alcohol.

Waarom kiezen voor onze alcoholproducten?

Hoge kwaliteit, gegarandeerd

Wij streven ernaar om alleen alcoholproducten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze producten voldoen aan strenge normen en zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt.

Ruime keuze aan alcoholsoorten

Met ons uitgebreide assortiment aan alcoholsoorten kunt u precies de juiste alcohol voor uw specifieke toepassing vinden. Van pure alcohol voor laboratoriumgebruik tot isopropyl alcohol voor reinigingsdoeleinden, wij hebben het in huis.

Veiligheid staat voorop

Bij Online Chemicalien nemen we veiligheid zeer serieus. Onze alcoholproducten worden zorgvuldig verpakt en verzonden om ervoor te zorgen dat ze veilig bij u aankomen. Wij zorgen ervoor dat al onze producten voldoen aan de relevante veiligheidsvoorschriften.

Ontdek ons assortiment van alcoholproducten

Hieronder vindt u een overzicht van onze alcoholproducten:

  1. Pure alcohol: Onze pure alcohol is perfect voor laboratoriumgebruik en diverse andere toepassingen.

  2. Isopropylalcohol: Een veelzijdige alcohol die vaak wordt gebruikt voor desinfectie, reiniging en ontvetting.

  3. Ethanol: Deze alcoholsoort is populair in de farmaceutische en cosmetische industrie, maar heeft ook meerdere andere toepassingen.

Voor ons volledige assortiment alcoholproducten en andere chemische stoffen kunt u een kijkje nemen in onze online winkel.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze alcoholproducten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste alcohol voor uw specifieke behoeften? Onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste keuze te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier, telefonisch of per e-mail. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige alcoholproducten en maak uw keuze bij Online Chemicalien!

Lees verderLaat minder zien

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden