Ruilen en retourneren

Ruilen en of retourneren
Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Dit is erg vervelend.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@onlinechemicalien.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Wat moet u doen? 
Download ons retourformulier van de website print en vul deze in. Doe het ingevulde formulier in de doos samen met de geretourneerde artikelen. 

Meld uw retourzending aan via de mail op: info@onlinechemicalien.nl. Dan ontvangt u de gegevens voor de retourzending en eventuele verdere informatie. 

LETOP!
Chemicaliën die verstuurd worden met een ADR-transport dienen teruggestuurd te worden met een ADR-transport. De kosten van dit transport zijn voor uw eigen rekening.

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden