Ureum

Ureum is een veelzijdig product dat breed inzetbaar is voor diverse industriële toepassingen. Ureum wordt ook wel urea genoemd. 

  • Kunstmest
  • Cosmetica
  • Industrie (platen, meubels, laminaten, textiel, papier)
  • Diesel katalysator (AdBlue)
  • Vloeibaar dierenvoer
Lees verderLaat minder zien
€ 1.199,00 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
No items
Omschrijving

Ureum kopen voor diverse industriële toepassingen

Ureum heeft een breed scala aan industriële toepassingen. Zo wordt het onder andere gebruikt als meststof in kunstmest, als grondstof voor de aanmaak van andere chemische producten en als ingrediënt in cosmetica. Ureum wordt ook gebruikt als conserveermiddel in vloeibaar dierenvoer en als katalysator voor de verbranding van diesel. Door ureum toe te voegen aan producten en processen, kunnen betere resultaten worden behaald en kan efficiënter worden gewerkt. Ureum is verkrijgbaar in potten (1kg), emmers (5kg) en zakken (25kg), maar ook in bigbags (1000kg) of pallets met 40x25 zakken (1000kg). Neem contact op met onze klantenservice voor een prijs op maat en ontdek de veelzijdige toepassingen van ureum in uw industrie.

Milieuvriendelijk diesel verbranden met ureum katalysator

Ureum heeft ook een belangrijke ecologische toepassing. Bij de verbranding van diesel komen stikstofoxiden vrij, die bijdragen aan luchtvervuiling en smogvorming. Ureum kan worden gebruikt als katalysator om deze stikstofoxiden om te zetten in onschadelijke stoffen zoals stikstof en water. Dit wordt ook wel Selective Catalytic Reduction (SCR) genoemd. Door ureum toe te voegen aan diesel verbrandingsgassen, kan de uitstoot van schadelijke stoffen aanzienlijk worden verminderd. Kies voor een milieuvriendelijke oplossing en voeg ureum toe aan uw dieselverbranding.

Gebruik ureum voor een gezonde huid en nagels

Ureum is een populair ingrediënt in cosmetica. Het wordt toegevoegd aan crèmes, lotions en zalven vanwege de hydraterende eigenschappen. Ureum helpt de huid vocht beter op te nemen, waardoor de huid zachter wordt en schilfers sneller verdwijnen. Daarnaast worden nagels dunner, waardoor schimmeldodende middelen beter kunnen doordringen in kalknagels. Ureum is geschikt voor mensen met verschillende huidaandoeningen, zoals droge huid, eczeem en psoriasis. Voeg ureum toe aan uw verzorgingsroutine voor een gezonde en stralende huid en nagels.

 

 

 

Voeg ureum toe aan diervoeding voor betere resultaten

Ureum is een goedkoper alternatief voor duurdere eiwitbronnen in diervoeding. Het kan worden gebruikt als aanvulling op voersamenstellingen die een vrij laag eiwitgehalte hebben. Daarnaast wordt ureum ook gebruikt als conserveermiddel in vloeibaar dierenvoer. Door ureum toe te voegen aan diervoeding, kan de kwaliteit van het voedsel verbeteren en kunnen betere resultaten worden behaald. Ureum is geschikt voor verschillende soorten dieren, zoals koeien, varkens en kippen. Voeg ureum toe aan uw diervoeding voor gezonde en goed gevoede dieren.

Ureum in diverse verpakkingen verkrijgbaar

Ureum is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zodat u altijd de juiste hoeveelheid kunt bestellen voor uw toepassing. Zo kunt u kiezen uit potten (1kg), emmers (5kg) en zakken (25kg) voor kleinere toepassingen. Voor grotere toepassingen zijn er bigbags (1000kg) en pallets met 40x25 zakken (1000kg) beschikbaar. Ureum is een veelzijdige organische verbinding die gebruikt kan worden in verschillende industrieën. Bestel nu ureum in de gewenste verpakking en ontdek de vele toepassingen van deze stof.

 

Samenvattend is ureum een veelzijdige organische verbinding met diverse toepassingen. Het wordt onder andere gebruikt als meststof in kunstmest, als ingrediënt in cosmetica, als conserveermiddel in dierenvoer en als katalysator voor de verbranding van diesel. Ureum heeft ook belangrijke ecologische toepassingen, waaronder het verminderen van luchtvervuiling bij dieselverbranding. Daarnaast kan ureum gebruikt worden bij verschillende huidaandoeningen en als voedingssupplement voor dieren. Ureum is verkrijgbaar in diverse verpakkingen, zodat u altijd de juiste hoeveelheid kunt bestellen voor uw toepassing. Bestel nu ureum bij Online Chemicalien en ontdek de veelzijdigheid van deze stof voor uw bedrijf of persoonlijk gebruik.

Dus waarom Ureum:

     Ureum is een veelzijdige organische verbinding met diverse industriële toepassingen

     Het kan worden gebruikt als goedkoper alternatief voor duurdere eiwitbronnen in diervoeding

     Ureum kan bijdragen aan een gezonde en stralende huid en nagels

     Het kan de kwaliteit van het voedsel van dieren verbeteren en betere resultaten opleveren

     Ureum is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zodat u altijd de juiste hoeveelheid kunt bestellen voor uw toepassing

     Het verminderen van luchtvervuiling bij dieselverbranding is een belangrijke ecologische toepassing van ureum

     Door ureum toe te voegen aan producten en processen, kunnen betere resultaten worden behaald en kan efficiënter worden gewerkt

     Ureum is een stikstofhoudende organische verbinding die goed oplosbaar is in water en bestaat uit koolstof, stikstof, zuurstof en waterstof

 

Bestel vandaag nog ureum bij Online Chemicalien en ontdek de veelzijdigheid van deze organische verbinding voor uw bedrijf of persoonlijk gebruik. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw behoeften. Wacht niet langer en plaats nu uw bestelling voor hoogwaardige ureum en andere chemische producten bij Online Chemicalien.

Lees verderLaat minder zien
Productdetails

Datasheet

CAS nummer
57-13-6
EG nummer
200-315-5
Formule
CH4N2O
Aggregatietoestand
Vaste stof
IUPAC-naam
ureum
dichtheid
1,335
Mol. Massa
60,05526
Smeltpunt
133 °C
Kleur
Witte kristallen

Specifieke referenties

ean13
8785275743204
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
2 andere producten in dezelfde categorie:
€ 8,49 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 7,64
4 20% € 6,80
Glycerine 99,5% is een veelzijdig en plantaardig wondermiddel voor huidverzorging en andere toepassingen. Het is een heldere stof met een sterke geur van kamfer. Glycerine is een lichaamseigen stof en komt voor in de...
€ 9,49 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,54
4 25% € 7,11
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden