Klik voor meer producten.
No produts were found.

Schoonmaak chemicaliën

Filteren op
€ 9,90 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,91
4 15% € 8,41
Azijnzuur 80% is een hoog geconcentreerde reinigingsoplossing die bekend staat om zijn effectiviteit in verschillende toepassingen. Het product, met een zuiverheidsgraad van 80%, is duurzaam en biologisch afbreekbaar,...
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Welkom bij onze uitgebreide categorie Schoonmaak Chemicaliën, waar u een breed scala aan hoogwaardige producten vindt die speciaal zijn ontworpen voor de schoonmaak. Onze collectie omvat schoonmaakmiddelen voor verschillende toepassingen, zoals ontvetters, ontkalkers, desinfectiemiddelen en meer.

Veel van onze producten hebben meerdere toepassingen en kunnen ook worden gebruikt voor andere doeleinden dan alleen schoonmaken. In de productomschrijvingen vindt u alle informatie over de toepassingen en functies van elk product.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat alle producten veilig bij u thuis worden bezorgd.

Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van winkelen bij ons! Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Lees verderLaat minder zien

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden