Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een multifunctioneel schoonmaakmiddel met een concentratie van 10% azijnzuur. Het is perfect voor het reinigen van verschillende oppervlakken, zoals textielen, tapijten, vloerkleden en niet-kalkhoudende stenen. Naast reiniging heeft schoonmaakazijn ook ontkalkende eigenschappen. Het lost kalk, vet en andere vuil aanslag op en zorgt voor een perfecte reiniging in huis. Daarnaast heeft schoonmaakazijn nog vele andere toepassingen, zoals:

 • Reiniging van textielen
 • Reiniging tapijten en vloedkleden
 • Reiniging niet kalk houdende stenen
 • Ontkalking wasmachines
 • Als wasverzachter
 • Ontkalking douchekoppen
 • Onkruid
 • Glasreiniger
 • Insectenbeten
 • Fruitvliegjes 
Lees verderLaat minder zien
€ 33,88 (incl. btw)
Hoeveelheid

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
210%€ 6,78
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Schoonmaakazijn: de perfecte allesreiniger!

Reinigingstips met schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een multifunctioneel schoonmaakmiddel dat gebruikt kan worden voor het reinigen van textielen, tapijten, vloerkleden en niet kalkhoudende stenen. Het bevat 10% azijnzuur en kan eventueel verder verdund worden. Het lost kalk, vet en andere vuil aanslag op en is daarom een perfect schoonmaakmiddel voor in huis. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van schoonmaakazijn:

 • Voor het reinigen van textielen: Meng een kopje schoonmaakazijn met een liter water en gebruik dit om uw textielen te reinigen. Spoel goed af en laat het vervolgens drogen.
 • Voor het reinigen van tapijten en vloerkleden: Meng een halve kop schoonmaakazijn met een liter water en gebruik dit om uw tapijten en vloerkleden te reinigen. Spoel goed af en laat het vervolgens drogen.
 • Voor het reinigen van niet kalkhoudende stenen: Meng een kopje schoonmaakazijn met een liter water en gebruik dit om uw stenen te reinigen. Spoel goed af en laat het vervolgens drogen.

 

Ontkalken met schoonmaakazijn

Naast het reinigen van textielen en stenen, is schoonmaakazijn ook een effectief middel om kalkaanslag te verwijderen. Het kan gebruikt worden voor het ontkalken van wasmachines, koffiezetapparaten, douchekoppen en vaatwassers. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van schoonmaakazijn als ontkalker:

 • Voor het ontkalken van wasmachines: Giet een kopje schoonmaakazijn in de trommel van de wasmachine en draai een lege was op de hoogste temperatuur.
 • Voor het ontkalken van koffiezetapparaten: Meng een verhouding van 1/10 schoonmaakazijn met water en laat dit mengsel door het koffiezetapparaat lopen. Spoel het apparaat vervolgens goed na met water.
 • Voor het ontkalken van douchekoppen: Vul een plastic zak met schoonmaakazijn en hang deze om de douchekop. Laat dit een paar uur intrekken en spoel vervolgens af met water.
 • Voor het ontkalken van vaatwassers: Giet een kopje schoonmaakazijn in de vaatwasser en draai een lege was op de hoogste temperatuur.

 

Andere toepassingen van schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn kan niet alleen gebruikt worden voor het reinigen en ontkalken, maar heeft ook andere toepassingen:

 • Als wasverzachter: Voeg een kopje schoonmaakazijn toe aan de wasmachine tijdens de laatste spoelbeurt om uw was zacht te maken en de kleuren te behouden.
 • Bij insectenbeten: Dip een wattenstaafje in schoonmaakazijn en dep dit op de insectenbeet. Dit verlicht de pijn en jeuk en helpt bij het verminderen van zwellingen.

 

Andere toepassingen van schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn heeft nog veel meer toepassingen dan alleen reiniging en ontkalking. Hier zijn nog een aantal andere manieren waarop u schoonmaakazijn kunt gebruiken:

 • Als natuurlijke onkruidverdelger: Giet pure schoonmaakazijn over de bladeren van het onkruid om ze uit te drogen en te verwijderen. Let op: wees voorzichtig met het gebruik van schoonmaakazijn op plaatsen waar u geen onkruid wilt doden, omdat het ook de goede planten kan beschadigen.
 • Als glasreiniger: Meng gelijke delen schoonmaakazijn en water om uw ramen en spiegels schoon te maken. Gebruik een krant om ze streeploos te drogen.
 • Voor het verwijderen van stickerresten: Dip een doek in schoonmaakazijn en wrijf over de stickerresten om deze te verwijderen.
 • Voor het reinigen van keukengerei: Meng een verhouding van 1/10 schoonmaakazijn met water en gebruik dit om uw keukengerei te reinigen en ontsmetten.
 • Als middel tegen fruitvliegjes: Giet een beetje schoonmaakazijn in een kommetje en bedek het met huishoudfolie. Prik een paar gaatjes in de folie en plaats het kommetje in de buurt van de fruitvliegjes. De fruitvliegjes zullen aangetrokken worden door de azijn en vervolgens vast komen te zitten onder de folie.

Schoonmaakazijn is een natuurlijk en veelzijdig schoonmaakmiddel dat in veel situaties kan worden gebruikt. Bestel nu en ontdek de vele toepassingen van schoonmaakazijn!

 

Of u nu uw huis wilt reinigen, uw koffiezetapparaat wilt ontkalken, uw was zacht wilt maken of insectenbeten wilt verlichten, schoonmaakazijn is het perfecte middel voor al uw schoonmaakbehoeften. Bestel nu en ontdek de kracht van 10% azijnzuur. Of u nu een particuliere klant of een bedrijf bent, wij hebben de juiste verpakkingen voor uw behoeften, van jerrycans tot pallets en IBC-containers. Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit schoonmaakazijn en een snelle levering. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom schoonmaakazijn zo'n populair schoonmaakmiddel is!

 

Lees verderLaat minder zien
Productdetails

Datasheet

CAS nummer
64-19-7
Aggregatietoestand
Vloeistof
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
€ 7,19 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 6,47
4 20% € 5,75
Borax poeder ( natriumtetraboraat ) is een natuurlijk en veelzijdig middel voor diverse huishoudelijke taken. Met een zuiverheid van 99,9% en van technische kwaliteit, is dit borax poeder van hoge kwaliteit en...
€ 10,99 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 9,89
4 15% € 9,34
Oxaalzuur kopen ? Oxaalzuur kristallen zijn een krachtig reinigingsmiddel met een zuiverheid van 99,5% en van technische kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen zoals het ontweren van hout...
NEW
€ 8,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide foodgrade 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking...
€ 9,94 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,95
4 20% € 7,95
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...
1 ander product in dezelfde categorie:
€ 9,94 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,95
4 20% € 7,95
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...
HoeveelheidKortingEenheid prijs
1-€ 33,88
2 10% € 30,49

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden