Water

Filteren op
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Waterproducten bij Online chemicalien 

Bij OnlineChemicalien.nl hebben we een assortiment waterproducten. We bieden diverse verpakkingsopties, zodat je de hoeveelheid water kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past. 

Gedemineraliseerd Water ook wel Demi water

Gedemineraliseerd water, ook wel bekend als demi water, is water dat gezuiverd is om alle mineralen en onzuiverheden te verwijderen. Het wordt vaak gebruikt in laboratoria, medische toepassingen en industrieën waar zuiver water essentieel is.

In onze online winkel bieden we hoogwaardig gedemineraliseerd water aan dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Ons gedemineraliseerde water is vrij van mineralen en andere verontreinigingen, wat zorgt voor optimale prestaties in verschillende toepassingen.

Gedestilleerd water

Gedestilleerd water is een hoogwaardig en zuiver vorm van water dat verkregen wordt door het proces van destillatie. Tijdens dit proces worden alle mineralen, zouten en verontreinigingen uit het water verwijderd, waardoor het water vrij is van onzuiverheden.

Ons gedestilleerd water voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is geschikt voor diverse toepassingen. Het is een essentieel ingrediënt in laboratoria, ziekenhuizen, apotheken en cosmetische producten vanwege zijn zuiverheid en betrouwbaarheid.

Voordelen van Ons Gedemineraliseerde Water en Gedestilleerd water

  • Pure kwaliteit: Ons gedemineraliseerde water en gedestilleerd water zijn zorgvuldig gezuiverd om een zuiverheid van de hoogste kwaliteit te garanderen.

  • Brede toepasbaarheid: Gedemineraliseerd water en gedestilleerd water kan worden gebruikt in verschillende industrieën, laboratoria en technische toepassingen.

  • Betrouwbare levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van ons gedemineraliseerde water en gedestilleerd water naar klanten in heel Nederland.

  • Kwaliteitsgarantie: Ons gedemineraliseerde water en gedestilleerd water voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden regelmatig getest om de zuiverheid te waarborgen.

Bestel vandaag nog ons hoogwaardige gedemineraliseerde water en gedestilleerd water. 

Lees verderLaat minder zien

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden