Klik voor meer producten.
No produts were found.

Gedestilleerd water

Gedestilleerd water is puur en gezuiverd water zonder mineralen en ongewenste stoffen. 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Hoge zuiverheid
  • pH-neutraal
  • Veilig en chemicaliënvrij
  • Verlengt levensduur van apparatuur

Belangrijkste Toepassingen:

  • Medische procedures
  • Batterijen
  • Laboratoriumgebruik
  • Huishoudelijk gebruik (strijken, koffie/ thee maken, schoonmaken)

20 Liter per verpakking

Lees verderLaat minder zien
€ 29,99 (incl. btw)
Hoeveelheid

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
410%€ 12,00
820%€ 47,98
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
No items
Omschrijving

Gedestilleerd Water

Gedestilleerd water is gezuiverd water dat vrij is van mineralen, zouten en andere ongewenste stoffen. Het is verkregen door het proces van destillatie, waarbij water wordt verwarmd tot het kookpunt en vervolgens de waterdamp wordt opgevangen en gecondenseerd. Dit zorgt voor een zuiver en puur eindproduct dat vele voordelen en toepassingen heeft.

Voordelen van Gedestilleerd Water

Zuiverheid: Gedestilleerd water is vrij van onzuiverheden, mineralen en verontreinigingen, waardoor het ideaal is voor gebruik in gevoelige toepassingen waar puurheid essentieel is.

Geen residu: Omdat gedestilleerd water geen mineralen bevat, laat het geen residu achter bij gebruik, waardoor het perfect is voor het reinigen van gevoelige oppervlakken zoals elektronica, brillen en lenzen.

Geen smaak of geur: Door het verwijderen van ongewenste stoffen heeft gedestilleerd water geen smaak of geur, waardoor het geschikt is voor gebruik in voedselbereiding, zoals het maken van koffie, thee of soep.

Kenmerken Gedestilleerd water

Hoge zuiverheid: Gedestilleerd water heeft een hoge mate van zuiverheid doordat het is vrijgemaakt van alle mineralen en ongewenste stoffen.

pH-neutraal: Door het ontbreken van zuren of basen is gedestilleerd water neutraal qua pH-waarde, waardoor het veilig is voor gebruik in verschillende toepassingen.

Veiligheid: Gedestilleerd water is vrij van chemicaliën en verontreinigingen, waardoor het veilig is voor menselijke consumptie en gebruik in medische toepassingen.

Verlengt levensduur van apparatuur: Doordat gedestilleerd water geen mineralen bevat die kunnen leiden tot kalkaanslag of corrosie, kan het de levensduur van apparatuur zoals strijkijzers, luchtbevochtigers en stoomreinigers verlengen.

Toepassingen van Gedestilleerd Water

Medische toepassingen: Gedestilleerd water wordt vaak gebruikt in medische procedures, zoals het steriliseren van instrumenten, het bereiden van medicijnen en het spoelen van wonden.

Batterijen: Gedestilleerd water wordt gebruikt in loodzuuraccu's voor voertuigen om elektrolytische oplossingen te vormen en de levensduur van de batterijen te verlengen.

Laboratoriumgebruik: Gedestilleerd water wordt gebruikt in laboratoria voor het bereiden van reagentia, het schoonmaken van glaswerk en het verdunnen van monsters.

Huishoudelijk gebruik: Gedestilleerd water kan worden gebruikt voor het strijken van kleding, het vullen van stoomreinigers, het maken van koffie of thee en het schoonmaken van delicate oppervlakken zoals brillen en sieraden.

Met zijn zuiverheid, veiligheid en diverse toepassingen is gedestilleerd water een essentieel product in verschillende industrieën en huishoudens. Kies voor de premium kwaliteit van ons gedestilleerd water en ervaar de vele voordelen ervan in uw dagelijkse leven.

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
1 ander product in dezelfde categorie:
€ 24,99 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
4 10% € 22,49
8 10% € 22,49
Gedemineraliseerd water, ook wel bekend als demiwater of deminwater, is water waaruit alle zouten en mineralen verwijderd zijn. Dit water is van bijna pure kwaliteit en wordt gebruikt in verschillende toepassingen....
HoeveelheidKortingEenheid prijs
1-€ 29,99
4 10% € 26,99
8 20% € 23,99

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden