Waterstofperoxide

Filteren op
€ 7,74 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 6,97
4 20% € 6,20
Waterstofperoxide 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
€ 6,29 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 5,66
4 20% € 5,03
Waterstofperoxide 3% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
€ 8,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide foodgrade 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking...
€ 7,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide foodgrade 3% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking...
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Waterstofperoxide kopen bij Online Chemicaliën

Welkom op de waterstofperoxide categoriepagina van Online Chemicaliën. Hier kun je hoogwaardige waterstofperoxide producten kopen van verschillende concentraties en soorten. Waterstofperoxide is een krachtige chemische stof die veel toepassingen heeft, variërend van schoonmaakproducten tot medische en cosmetische doeleinden. Bij Online Chemicaliën bieden we waterstofperoxide van de hoogste kwaliteit aan, zodat je kunt vertrouwen op de effectiviteit en veiligheid van onze producten.

Ons assortiment waterstofperoxide

In onze winkel vind je een uitgebreide selectie waterstofperoxide producten. We hebben waterstofperoxide van verschillende concentraties, waaronder 12% en 3%. Daarnaast bieden we ook waterstofperoxide foodgrade varianten aan. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen van zuiverheid en kwaliteit te voldoen.

Voordelen van Hydrogen peroxide kopen bij Online Chemicaliën Betrouwbare kwaliteit:

We garanderen dat al onze waterstofperoxide producten van de hoogste kwaliteit zijn, zodat je kunt vertrouwen op de effectiviteit en veiligheid ervan.

Breed assortiment: We bieden waterstofperoxide producten van verschillende concentraties en soorten aan, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften.

Snelle levering: We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zodat je snel aan de slag kunt met het gebruik van waterstofperoxide.

H2O2 Bestellen bij Online chemicalien 

Bij Online Chemicaliën is het eenvoudig om waterstofperoxide te bestellen. Kies gewoon de gewenste concentratie en voeg het product toe aan je winkelwagen. We bieden een veilige betaalomgeving en leveren je bestelling snel en discreet bij je thuis.

Lees verderLaat minder zien

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden