Waterstofperoxide 12% kopen 1L
search
  • Waterstofperoxide 12% kopen 1L
  • Waterstofperoxide 12% kopen 5L

Waterstofperoxide 12%

€ 9,98
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €50,-

 

Binnen 24 uur verzonden

 

Veilig verpakt

Waterstofperoxide 12%: krachtig en effectief

Waterstofperoxide is een anorganische verbinding van zuurstof en water en staat bekend om zijn veelzijdige toepassingen. Het wordt vaak gebruikt voor het bleken van haar, tanden en textiel, het verwijderen van vlekken en het desinfecteren van oppervlakken. Maar wist je dat waterstofperoxide ook gebruikt kan worden in de metaalindustrie, tuinbouw en zelfs voor het reinigen van drinkwater?

 

Bij ons kun je waterstofperoxide 12% kopen, een krachtige en effectieve variant van deze veelzijdige stof. Het verschil met de foodgrade variant is dat dit van technische kwaliteit is, waardoor het niet geschikt is voor gebruik in de voedselverwerkingsindustrie.

Verschillende concentraties waterstofperoxide

 

Waterstofperoxide is beschikbaar in verschillende concentraties, waaronder 3%, 35% en 50%. Afhankelijk van de toepassing kun je kiezen voor de juiste concentratie. Voor voedselveilige doeleinden bieden wij waterstofperoxide foodgrade aan in concentraties van 3%, 12% en 35%.

Toepassingen waterstofperoxide

De mogelijkheden van waterstofperoxide zijn eindeloos. Hieronder vind je een greep uit de vele toepassingen van deze krachtige stof:

 

       Verwijderen en verharden van vlekken op nagels: breng een druppel waterstofperoxide aan op de nagel en laat het enkele minuten inwerken voor het beste resultaat.

       Schoonmaken / reinigen van glas: meng waterstofperoxide met water in een sprayfles en gebruik het mengsel om ramen en spiegels schoon te maken.

       Schoonmaken / reinigen van de koelkast of ontdooide vriezer: gebruik een mengsel van waterstofperoxide en water om de binnenkant van je koelkast of vriezer schoon te maken.

       Schoonmaken / reinigen toilet, wasbak of urinoir: gebruik een mengsel van waterstofperoxide en water om deze oppervlakken schoon te maken en te desinfecteren.

       Bleken van hout: maak een mengsel van waterstofperoxide en water en breng het aan op het hout om het te bleken.

       Bleken van lichaamshaar: gebruik een mengsel van waterstofperoxide en water om lichaamshaar te bleken.

       Bleken / schoonmaken van LEGO: maak een mengsel van waterstofperoxide en water en gebruik het om LEGO-stenen schoon te maken en te bleken.

       Schoonmaken / reinigen van vijvers, aquariums en of zwembaden: gebruik waterstofperoxide om algen en andere ongewenste organismen te doden en het water schoon te houden.

       Taxidermie bleken van schedels en of schoonmaken: waterstofperoxide kan worden gebruikt om dierlijke schedels en botten te bleken en schoon te maken.

       Drinkwater reinigen: waterstofperoxide kan worden gebruikt door waterleidingbedrijven om drinkwater te reinigen en te desinfecteren.

       Roest Bewerking in de metaalindustrie: gebruik waterstofperoxide om roest te verwijderen van metalen oppervlakken.

       Bleken van matrassen, lakens en of tapijten: gebruik waterstofperoxide om vlekken op textiel te verwijderen en om het te bleken.

       Verwijderen / Reinigen van bloed en of vruchtvlekken: waterstofperoxide kan worden gebruikt om bloedvlekken en vruchtvlekken uit textiel te verwijderen.

       Voor een oudere look van ijzer en hout: gebruik waterstofperoxide om hout en ijzer te bleken en een verouderde uitstraling te geven.

       Doden van schimmels en of reinigen van schimmelvlekken: waterstofperoxide kan worden gebruikt om schimmelvlekken te verwijderen en schimmels te doden.

       Gebruik in tuinbouw wortelgroei en sneller ontkiemen van zaadjes: gebruik waterstofperoxide om de wortelgroei van planten te stimuleren en zaadjes sneller te laten ontkiemen.

       Behandelen van schimmelinfecties in de tuinbouw: waterstofperoxide kan worden gebruikt om schimmelinfecties in de tuin te behandelen.

       Stimuleert plantengroei in de tuinbouw: gebruik waterstofperoxide om de groei van planten te stimuleren in de tuinbouw.

Hoe gebruik je waterstofperoxide?

Waterstofperoxide kan verdund worden met gedestilleerd of gedemineraliseerd water, afhankelijk van de toepassing. Het is belangrijk om waterstofperoxide op de juiste manier te bewaren om het ontledingsproces te vertragen. Bewaar het op een koele en donkere plaats om de houdbaarheid te verlengen.

Gevarenaanduidingen waterstofperoxide

Waterstofperoxide kan schadelijk zijn bij inslikken en inademing en kan ernstig oogletsel veroorzaken. Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met waterstofperoxide en de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij gebruik. Lees voor gebruik altijd de instructies en veiligheidsinformatie op het etiket.

Waterstofperoxide 12% kopen

Wil je waterstofperoxide 12% kopen voor jouw specifieke toepassing? Bij ons kun je waterstofperoxide kopen in flessen van 1 liter, jerrycans van 5 liter en vaten van 20 liter. Wij leveren kwalitatieve waterstofperoxide van technische kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Meer informatie over waterstofperoxide

Wil je meer informatie over waterstofperoxide en de vele toepassingen ervan? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze informatiepagina. Waterstofperoxide is een veelzijdige stof met talloze toepassingen en kan een handige oplossing zijn voor verschillende uitdagingen in en rondom het huis, in de tuinbouw of in de metaalindustrie. Bij ons kun je waterstofperoxide kopen van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

 

Onze waterstofperoxide is van technische kwaliteit en kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Wil je waterstofperoxide gebruiken in de voedselverwerkingsindustrie? Dan raden wij aan om onze waterstofperoxide foodgrade te gebruiken. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor de voedselverwerkingsindustrie en is veilig voor contact met voedsel.

 

Bij ons kun je waterstofperoxide foodgrade kopen in verschillende concentraties, namelijk 3%, 12% en 35%. Onze waterstofperoxide foodgrade is geschikt voor het reinigen en desinfecteren van machines en oppervlakken die in aanraking komen met voedsel.

Onze waterstofperoxide producten zijn verkrijgbaar in flessen van 1 liter, jerrycans van 5 liter en vaten van 20 liter. Wij leveren onze producten snel en betrouwbaar, zodat jij altijd de benodigde waterstofperoxide in huis hebt voor jouw toepassing.

Veilig gebruik van waterstofperoxide

Waterstofperoxide kan schadelijk zijn bij inslikken, inademing en contact met de huid of ogen. Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met waterstofperoxide en de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij gebruik. Draag bijvoorbeeld handschoenen en een veiligheidsbril bij het werken met waterstofperoxide en zorg voor voldoende ventilatie. Lees voor gebruik altijd de instructies en veiligheidsinformatie op het etiket.

Bestel waterstofperoxide bij ons

Wil je waterstofperoxide bestellen voor jouw specifieke toepassing? Bij ons kun je terecht voor waterstofperoxide van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Wij leveren snel en betrouwbaar, zodat jij altijd de benodigde waterstofperoxide in huis hebt voor jouw toepassing.

 

Heb je vragen over waterstofperoxide of wil je meer informatie over de toepassingen ervan? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en voorzien je van het juiste advies. 

Voor meer informatie en de toepassingen van waterstofperoxide, klik hier!

 

Gevarenaanduidingen waterstofperoxide:

H302+H332 Schadelijk bij inslikken en bij inademing

H318 Veroorzaakt ernstig oogletsel

 exclam.gif

Datasheet

CAS nummer
7722-84-1
EG nummer
231-765-0
Formule
H2O2
Aggregatietoestand
Vloeistof
IUPAC-naam
waterstofperoxide
dichtheid
1,45 g/cm³
Mol. Massa
34,01468 g/mol
Smeltpunt
bij 35% −33 °C
Kookpunt
bij 35% 108 °C
Kleur
kleurloos

Specifieke referenties

ean13
8785275743211

Je bent misschien ook geïnteresseerd in