Waterstofperoxide Foodgrade 3%

Waterstofperoxide foodgrade 3% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking industrie. Dit milieuvriendelijke product is veilig voor het milieu en biedt een krachtige oplossing voor al je schoonmaakbehoeften. Bestel nu!

Belangrijkste toepassingen:

 • Verwijderen en verharden van vlekken op nagels
 • Bleken van lichaamshaar
 • Reinigen van toilet, urinoir en LEGO
 • Gebruik in tuinbouw: stimuleren wortelgroei en zaadontkieming
 • Behandelen van schimmelinfecties in de tuinbouw
 • Stimuleren van plantengroei in de tuinbouw

Bestel nu waterstofperoxide foodgrade 3%

Verdachte transacties worden gemeld. 

Lees verderLaat minder zien
€ 7,99 (incl. btw)
Hoeveelheid
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
2003
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Waterstofperoxide Foodgrade 3%: Voedselveilig, Milieuvriendelijk en Veelzijdig

Ben je op zoek naar een effectief en milieuvriendelijk reinigingsmiddel? Dan is waterstofperoxide foodgrade 3% precies wat je nodig hebt. Lees verder om meer te weten te komen over dit geweldige product en de vele toepassingen ervan.

Wat is Waterstofperoxide Foodgrade 3%?

Waterstofperoxide foodgrade 3% is een anorganische verbinding van zuurstof en water (H2O2) en is geschikt voor gebruik in de voedselverwerkingsindustrie. Het is een krachtig, 100% natuurlijk en milieuvriendelijk reinigingsmiddel. De foodgrade variant voldoet aan de normen van Food Chemicals Codex (FCC), Human Water Treatment (EN 902) en European Pharmacopoeia (EP).

Toepassingen van Waterstofperoxide Foodgrade 3%

Waterstofperoxide foodgrade 3% is veelzijdig en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je dit product kunt inzetten:

 • Verwijderen en verharden van vlekken op nagels

 • Schoonmaken/reinigen van glas

 • Schoonmaken/reinigen van de koelkast of ontdooide vriezer

 • Schoonmaken/reinigen toilet, wasbak of urinoir

 • Bleken van hout

 • Bleken van lichaamshaar

 • Bleken/schoonmaken van LEGO

 • Schoonmaken/reinigen van vijvers, aquariums en of zwembaden

 • Taxidermie bleken van schedels en of schoonmaken

 • Drinkwater reinigen, dit geldt enkel voor waterleidingbedrijven

 • Roest Bewerking in de metaalindustrie

 • Bleken van matrassen, lakens en of tapijten

 • Verwijderen/Reinigen van bloed en of vruchtvlekken

 • Voor een oudere look van ijzer en hout

 • Doden van schimmels en of reinigen van schimmelvlekken

 • Gebruik in tuinbouw wortelgroei en sneller ontkiemen van zaadjes

 • Behandelen van schimmelinfecties in de tuinbouw

 • Stimuleert plantengroei in de tuinbouw

Klik hier voor meer informatie en toepassingen van waterstofperoxide!

Hoe Waterstofperoxide Foodgrade 3% te Gebruiken

Waterstofperoxide foodgrade 3% kan naar toepassing verdund worden met gedestilleerd of gedemineraliseerd water. Het is beperkt houdbaar en zal na verloop van tijd ontleden naar water en zuurstof. Om dit proces tegen te gaan, bewaar het product donker en koel. Een dichte fles waterstofperoxide met een concentratie van 3% zou naar verwachting een 0,5% per jaar vervallen (in de juiste omstandigheden van opslag).

Beschikbare Verpakkingen

Waterstofperoxide foodgrade 3% is verkrijgbabaar in verschillende verpakkingen om aan je behoeften te voldoen. Kies uit de volgende opties:

 • Flessen (1L): Ideaal voor kleinere klussen en huishoudelijk gebruik. Gemakkelijk op te bergen en te hanteren.

 • Jerrycans (5L): Geschikt voor grotere reinigingsprojecten of voor gebruik in een professionele omgeving, zoals in de voedselverwerkingsindustrie.

 • Jerrycans (20L): Perfect voor grootschalige projecten of als je een voorraad wilt aanleggen voor langdurig gebruik.

Waarom Waterstofperoxide Foodgrade 3% Kopen?

Er zijn veel redenen waarom waterstofperoxide foodgrade 3% een uitstekende keuze is voor zowel particulier als professioneel gebruik:

 • Milieuvriendelijk: Waterstofperoxide is niet schadelijk voor het milieu en breekt af in water en zuurstof, wat het een duurzame keuze maakt.

 • Veilig voor voedselverwerkingsindustrie: Foodgrade waterstofperoxide voldoet aan strenge normen en is geschikt voor het reinigen van apparatuur die in contact komt met voedsel.

 • Veelzijdig: Zoals eerder vermeld, zijn er tal van toepassingen voor waterstofperoxide foodgrade 3%, waardoor het een uitstekende aanvulling is op je reinigingsarsenaal.

 • Effectief: Waterstofperoxide is een krachtig reinigingsmiddel dat zelfs de meest hardnekkige vlekken en verontreinigingen kan verwijderen.

Bestel Nu Waterstofperoxide Foodgrade 3%

Ben je overtuigd van de vele voordelen en toepassingen van waterstofperoxide foodgrade 3%? Wacht dan niet langer en bestel nu dit veelzijdige en milieuvriendelijke reinigingsmiddel. Of je nu een kleine fles nodig hebt voor huishoudelijk gebruik of een grotere jerrycan voor professioneel gebruik, wij hebben de juiste verpakking voor jou.

In conclusie, waterstofperoxide foodgrade 3% is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectief, milieuvriendelijk en voedselveilig reinigingsmiddel. Met zijn veelzijdige toepassingen en verschillende verpakkingsmogelijkheden is het een waardevolle toevoeging aan je schoonmaakroutine. Bestel nu en ervaar zelf de kracht van waterstofperoxide foodgrade 3%!

Veiligheidsmaatregelen bij het Gebruik van Waterstofperoxide Foodgrade 3%

Hoewel waterstofperoxide foodgrade 3% een veilig en natuurlijk reinigingsmiddel is, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen bij het gebruik ervan:

 • Draag altijd handschoenen: Waterstofperoxide kan irriterend zijn voor de huid, dus draag beschermende handschoenen tijdens het gebruik.

 • Vermijd contact met de ogen: Zorg ervoor dat je het product niet in je ogen krijgt. Als dit toch gebeurt, spoel dan onmiddellijk met veel water en raadpleeg een arts indien nodig.

 • Gebruik in een goed geventileerde ruimte: Waterstofperoxide kan in sommige gevallen een onaangename geur afgeven, dus zorg ervoor dat je het gebruikt in een goed geventileerde ruimte.

 • Bewaar op een veilige plaats: Zorg ervoor dat je waterstofperoxide foodgrade 3% op een donkere, koele en veilige plaats bewaart, buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Veelgestelde Vragen over Waterstofperoxide Foodgrade 3%

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over waterstofperoxide foodgrade 3% en de antwoorden daarop:

Kan ik waterstofperoxide foodgrade 3% gebruiken om wonden te ontsmetten?

 1. Hoewel waterstofperoxide soms wordt gebruikt om wonden te ontsmetten, is het over het algemeen beter om dit niet te doen met de foodgrade variant. Gebruik in plaats daarvan een speciaal daarvoor bedoeld ontsmettingsmiddel.

Wat is het verschil tussen waterstofperoxide foodgrade en reguliere waterstofperoxide?

 1. Waterstofperoxide foodgrade is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de voedselverwerkingsindustrie en voldoet aan strenge normen. Reguliere waterstofperoxide is mogelijk niet geschikt voor gebruik op voedselverwerkingsapparatuur en oppervlakken die in contact komen met voedsel.

Kan ik waterstofperoxide foodgrade 3% gebruiken om mijn tanden te bleken?

 1. Hoewel waterstofperoxide soms wordt gebruikt voor het bleken van tanden, raden wij aan om hiervoor een product te gebruiken dat specifiek is ontwikkeld voor tandenbleekdoeleinden. Waterstofperoxide foodgrade 3% is niet bedoeld voor deze toepassing.

Is waterstofperoxide foodgrade 3% veilig voor het milieu?

 1. Ja, waterstofperoxide foodgrade 3% is milieuvriendelijk en breekt af in water en zuurstof. Het is een duurzame en verantwoorde keuze voor reiniging.

Neem Contact op voor meer Informatie over Waterstofperoxide Foodgrade 3%

Heb je nog vragen of opmerkingen over waterstofperoxide foodgrade 3%? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste product voor jouw behoeften. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en we kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het gebruik van waterstofperoxide foodgrade 3% voor al je reinigingsbehoeften.

Ontdek Andere Waterstofperoxide-producten

Naast waterstofperoxide foodgrade 3% bieden wij ook andere concentraties en varianten van waterstofperoxide aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

 • Waterstofperoxide 12%

 • Waterstofperoxide 35%

 • Waterstofperoxide 50%

 • Waterstofperoxide foodgrade 12%

 • Waterstofperoxide foodgrade 35%

Elke concentratie en variant heeft zijn eigen specifieke toepassingen en voordelen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de verschillen tussen deze producten en welke het beste bij jouw situatie past.

Sluit je aan bij de Vele Tevreden Klanten van Onze Waterstofperoxide Foodgrade 3%

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten. Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die al hebben ontdekt hoe effectief en milieuvriendelijk waterstofperoxide foodgrade 3% kan zijn. Of je nu een professionele gebruiker bent in de voedselverwerkingsindustrie of een particulier op zoek naar een krachtig en natuurlijk reinigingsmiddel, waterstofperoxide foodgrade 3% is de perfecte oplossing voor jou.

Klaar om waterstofperoxide foodgrade 3% te proberen? Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kracht van dit uitstekende reinigingsmiddel. Onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren kunt genieten van de vele voordelen en toepassingen van waterstofperoxide foodgrade 3%. Vergeet niet om ons te laten weten hoe het product voor jou heeft gewerkt – we horen graag van onze tevreden klanten!

Bedankt voor je interesse in waterstofperoxide foodgrade 3% en veel succes met je reinigingsprojecten!

 exclam.gif

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
2003

Datasheet

CAS nummer
7722-84-1
EG nummer
231-765-0
Formule
H2O2
Aggregatietoestand
Vloeistof
IUPAC-naam
waterstofperoxide
dichtheid
1,45 g/cm³
Mol. Massa
34,01468 g/mol
Smeltpunt
vanaf 35% −33 °C
Kookpunt
vanaf 35% 108 °C
Kleur
Kleurloos

Specifieke referenties

ean13
8785275743273
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
€ 4,97 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 4,48
4 15% € 4,23
Talkpoeder is een veelzijdig en natuurlijk product dat voor tal van toepassingen kan worden gebruikt. Het heeft een sterk vochtabsorberende werking en is ideaal tegen zweet- en jeukplekken. Het kan ook worden gebruikt...
€ 6,49 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 5,84
4 20% € 5,19
Bakingsoda, ook wel natriumbicarbonaat of zuiveringszout genoemd, is een veelzijdig en nuttig product dat voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Deze witte kristallijne stof is niet alleen een populair...
€ 5,99 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 5,39
4 20% € 4,79
Borax poeder ( natriumtetraboraat ) is een natuurlijk en veelzijdig middel voor diverse huishoudelijke taken. Met een zuiverheid van 99,9% en van technische kwaliteit, is dit borax poeder van hoge kwaliteit en...
€ 9,49 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 8,54
4 25% € 7,11
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel.  Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...
€ 8,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide foodgrade 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking...
€ 8,49 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 7,64
4 20% € 6,80
Glycerine 99,5% is een veelzijdig en plantaardig wondermiddel voor huidverzorging en andere toepassingen. Het is een heldere stof met een sterke geur van kamfer. Glycerine is een lichaamseigen stof en komt voor in de...
3 andere producten in dezelfde categorie:
€ 7,74 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 6,97
4 20% € 6,20
Waterstofperoxide 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
€ 8,99 (incl. btw)
Waterstofperoxide foodgrade 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze hydrogen peroxide is van foodgrade kwaliteit, en kan dus gebruikt worden in de voedselverwerking...
€ 6,29 (incl. btw)
Hoeveelheid Korting Eenheid prijs
2 10% € 5,66
4 20% € 5,03
Waterstofperoxide 3% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden