Klik voor meer producten.
No produts were found.

Soda - Natriumsulfaat

Soda - Natriumsulfaat is een veelzijdig product dat wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het bestaat uit natriumsulfaat, een anorganisch zout dat oplosbaar is in water.

 • Additief in wasmiddelen
 • Verwijderen van vlekken en verzachten van water
 • Glas- en papierindustrie

Beschikbaar per pallet 1250KG in 25kg zakken

Lees verderLaat minder zien
€ 749,00 (incl. btw)
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
No items
Omschrijving

Soda - Natriumsulfaat: Een veelzijdige oplossing

Introductie

Soda - Natriumsulfaat. Bent u op zoek naar een veelzijdig en betaalbaar product voor verschillende toepassingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In deze product beschrijving zullen we u alles vertellen over soda - natriumsulfaat, inclusief de eigenschappen, gebruiken en voordelen.

Wat is soda - natriumsulfaat?

Soda - Natriumsulfaat is een anorganisch zout dat oplosbaar is in water. Het wordt vaak gebruikt als additief in wasmiddelen vanwege zijn vlek verwijderende eigenschappen en de mogelijkheid om water te verzachten. Daarnaast heeft soda - natriumsulfaat toepassingen in de glas- en papierindustrie, waar het helpt bij de productieprocessen. Het wordt ook gebruikt als een ingrediënt in bepaalde voedingssupplementen.

Eigenschappen van soda - natriumsulfaat

 • Fysische eigenschappen: Soda - Natriumsulfaat is een wit kristallijn poeder dat goed oplosbaar is in water. Dit maakt het gemakkelijk te mengen en te gebruiken in verschillende toepassingen.
 • Chemische stabiliteit: Het product is chemisch stabiel en reageert niet met andere stoffen. Dit zorgt voor de veiligheid en effectiviteit van het gebruik ervan.
 • Oplosbaarheid in water: Soda - Natriumsulfaat lost goed op in water, waardoor het gemakkelijk kan worden gemengd en verwerkt in verschillende productieprocessen.

Gebruik van soda - natriumsulfaat

Dankzij de diverse eigenschappen van soda - natriumsulfaat heeft het vele toepassingen. 

 • Detergentindustrie: Soda - Natriumsulfaat wordt vaak gebruikt als additief in wasmiddelen vanwege de vlekverwijderende eigenschappen en de mogelijkheid om water te verzachten.
 • Glasindustrie: Het wordt gebruikt in de glasproductie als smeltmiddel en om de viscositeit van het glasmengsel te regelen.
 • Papierindustrie: Soda - Natriumsulfaat wordt gebruikt in het bleekproces van papier om de pulp te ontgiften en ongewenste kleuren te verwijderen.
 • Textielindustrie: Soda - Natriumsulfaat wordt gebruikt als een beitsmiddel en reinigingsmiddel voor textielmaterialen.
 • Petrochemische industrie: Het wordt gebruikt in bepaalde processen voor de productie van petroleumproducten.
 • Farmaceutische industrie: Soda - Natriumsulfaat kan worden gebruikt als een additief in bepaalde medicijnen of als een vulstof in tabletten.
 • Waterzuivering: Het wordt soms gebruikt in waterzuiveringsinstallaties om de pH-waarde van water aan te passen en bepaalde ongewenste stoffen te verwijderen.
 • Landbouw: Soda - Natriumsulfaat kan worden gebruikt als een meststof om de groei en opbrengst van gewassen te verbeteren.
 • Chemische industrie: Het kan worden gebruikt als een grondstof voor de productie van andere chemische verbindingen.

Voordelen van soda - natriumsulfaat

 • Kosteneffectief: Soda - Natriumsulfaat is een betaalbare oplossing, waardoor het economisch haalbaar is voor verschillende industrieën.
 • Milieuvriendelijk: Het product is niet giftig en produceert geen schadelijke bijproducten, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.
 • Veelzijdig: Soda - Natriumsulfaat kan worden gebruikt in diverse industrieën, zoals de detergentindustrie, glas- en papierindustrie en zelfs in voedingssupplementen. Deze veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanvulling op verschillende productieprocessen.

Investeren in Soda - Natriumsulfaat biedt dus niet alleen kosteneffectieve en milieuvriendelijke voordelen, maar ook de flexibiliteit om het in verschillende toepassingen te gebruiken.

Beschikbaarheid per pallet

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
7 andere producten in dezelfde categorie:
€ 5,99 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 5,39
4 20% € 4,79
Borax poeder ( natriumtetraboraat ) is een natuurlijk en veelzijdig middel voor diverse huishoudelijke taken. Met een zuiverheid van 99,9% en van technische kwaliteit, is dit borax poeder van hoge kwaliteit en...
€ 6,04 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 5,43
Calciumchloride is een krachtig vocht onttrekkend middel dat in verschillende sectoren en toepassingen wordt gebruikt. Het is effectief in het reguleren van de vochtigheid en het voorkomen van schade aan materialen....
NEW
€ 1.599,00 (incl. btw)
Magnesiumchloride / MgCl2 is een chemische verbinding die veelvuldig gebruikt wordt in verschillende industrieën vanwege zijn diverse eigenschappen en toepassingen. Landbouw & tuinbouw Milieu toepassingen...

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden