Azijnzuur 80%

Azijnzuur 80% is een hoog geconcentreerde reinigingsoplossing die bekend staat om zijn effectiviteit in verschillende toepassingen. Het product, met een zuiverheidsgraad van 80%, is duurzaam en biologisch afbreekbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

 • Effectieve Reiniging en Ontkalking: Uitstekend voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag en voor intensieve reinigingsthema's waar reguliere schoonmaakmiddelen tekortschieten.
 • Huishoudelijke Hygiëne: Veilig voor binnenshuis gebruik (mits goed verdund) in goed geventileerde ruimtes, ideaal voor een grondige schoonmaak.
 • Industriële Schoonmaak: Geschikt voor uitgebreide schoonmaak uitdagingen in commerciële setting.
Lees verderLaat minder zien
€ 9,90 (incl. btw)
Hoeveelheid

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
210%€ 1,98
415%€ 5,94
Offerte voor grote aantallen
Referentie:
Toevoegen aan verlanglijst
Aanbevolen voor jou
Omschrijving

Hoogwaardig Azijnzuur 80%: Uw Veelzijdige Reinigingsoplossing

Ontdek de kracht van ons hoog geconcentreerde azijnzuur met een zuiverheidsgraad van 80%, een duurzaam en effectief middel voor diverse schoonmaaktoepassingen. Ontworpen om biologisch afbreekbaar te zijn, biedt dit product optimale prestaties zonder de natuurlijke omgeving te schaden. Ons azijnzuur is de perfecte keuze voor tuiniers, huishoudens, en industriële schoonmaakbehoeften.

Toepassingen en Voordelen

 • Effectieve Reiniging en Ontkalking

Azijnzuur 80% staat bekend om zijn krachtige werking tegen vuil en vlekken, en is uiterst doeltreffend voor het verwijderen van:

 • Hardnekkige Kalkaanslag: De sterke formule lost kalkaanslag met gemak op.
 • Intensieve Reinigingsthema's: Ideaal voor de grondige schoonmaakklussen waar reguliere schoonmaakmiddelen tekortschieten.

Productinformatie

Ons azijnzuur is een krachtig concentraat dat verdund moet worden voordat het veilig gebruikt kan worden. Een verdunning met water is vereist om beschadiging aan oppervlakken en persoonlijk letsel te voorkomen. Wanneer correct toegepast, biedt het een superieure reinigingskracht zonder het milieu te schaden dankzij de biologisch afbreekbare eigenschappen.

Inhoud: Verkrijgbaar in praktische 1-literflessen.

Gebruik: Geschikt voor buitenshuis gebruik, biologisch afbreekbaar.

Eindeloze Mogelijkheden met Azijnzuur 80%

Met onze azijnzuur 80%-oplossing heeft u een milieuvriendelijke optie voor effectieve reiniging binnen handbereik. Perfect voor een scala aan toepassingen, van huishoudelijke hygiëne tot commerciële schoonmaakuitdagingen. Kies onze betrouwbare en biologisch afbreekbare formule voor een schone en veilige omgeving.

Azijnzuur kopen voor al uw schoonmaak gemakken - Gemakkelijk & Snel 

Veelgestelde Vragen over Azijnzuur 80%

Hier vindt u de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over het gebruik, de veiligheid en de toepassingen van ons Azijnzuur 80%.

 • Kan Azijnzuur 80% veilig binnenshuis gebruikt worden?

Ja, Azijnzuur 80% kan veilig binnenshuis gebruikt worden mits het product volgens de instructies verdund wordt en in goed geventileerde ruimtes toegepast wordt. Het is cruciaal beschermingsmaatregelen te treffen, zoals het dragen van handschoenen en een veiligheidsbril.

 • Hoe verdun ik Azijnzuur 80% correct?

Voor de meeste schoonmaaktoepassingen raden wij aan het zuur te verdunnen met water in een verhouding van 1:5 (1 deel azijnzuur op 5 delen water). Afhankelijk van de toepassing kan deze verhouding variëren; controleer altijd de aanbevolen verdunningsverhoudingen voor specifieke toepassingen.

 • Is Azijnzuur 80% schadelijk voor planten of dieren?

In geconcentreerde vorm kan azijnzuur schadelijk zijn voor planten en dieren. Na verdunning en correct gebruik is het risico aanzienlijk verminderd. Echter, voorkom direct contact met planten en dieren en gebruik het product verantwoordelijk buitenshuis.

 • Kan ik Azijnzuur 80% gebruiken om kalkaanslag in mijn badkamer te verwijderen?

Ja, Azijnzuur 80%, mits goed verdund, is uiterst effectief in het verwijderen van kalkaanslag in de badkamer. Zorg dat het oppervlak na gebruik goed gespoeld wordt met water om resten volledig te verwijderen.

 • Wat moet ik doen als ik Azijnzuur 80% per ongeluk op mijn huid krijg?

Spoel het getroffen gebied onmiddellijk met veel water. In geval van een ernstige reactie of als het product in de ogen komt, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Lees de veiligheidsinstructies zorgvuldig door voorafgaand aan het gebruik.

 • Is Azijnzuur 80% echt biologisch afbreekbaar?

Ja, ons Azijnzuur 80% is ontworpen om biologisch afbreekbaar te zijn, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor schoonmaaktoepassingen. Dit betekent dat het product zichzelf afbreekt in de natuur zonder langdurige schade aan te richten.

 • Waar kan ik veiligheidsinformatiebladen voor Azijnzuur 80% vinden?

Veiligheidsinformatiebladen zijn op aanvraag beschikbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een exemplaar en zorg ervoor dat u deze informatie doorneemt voordat u het product gebruikt.

Kan Azijnzuur 80% gebruikt worden voor onkruidbestrijding?

Azijnzuur 80% kan effectief zijn voor onkruidbestrijding. Echter is het wettelijk niet toegestaan dit product te gebruiken voor deze doeleinden zie website RIVM. 

Heeft u nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie en advies over het veilig en effectief gebruik van Azijnzuur 80% voor uw schoonmaakbehoeften.

Waarschuwingen en Voorzorgsmaatregelen

Als krachtig reinigingsmiddel moet de veiligheid voorop staan.

Ontvlambaarheid: H226 - Azijnzuur 80% vormt een ontvlambare vloeistof en damp.

Corrosiviteit: H314 - Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.

Verantwoord Gebruik

Volg de veiligheidsaanbevelingen nauwkeurig voor een veilige en verantwoorde toepassing:

 • Draag beschermende kleding, waaronder handschoenen en een veiligheidsbril.
 • Verdun afhankelijk van de toepassing met Gedestilleerd water of demi water
 • Gebruik het product in goed geventileerde ruimtes.

Welke gevarensymbolen / CLP-pictogrammen zijn er? | Royal Brinkman

Lees verderLaat minder zien
Productdetails

Datasheet

CAS nummer
64-19-7
EG nummer
200-580-7
Formule
CH3COOH
Aggregatietoestand
Vloeistof

Specifieke referenties

ean13
8785275742887
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
€ 9,49 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 8,54
4 25% € 7,11
Isopropanol 99,9% / IPA / isopropyl alcohol - Veilige en effectieve ontvetter en oplosmiddel. Krachtige ontvetter: Isopropyl alcohol 99,9% lost snel vuil en vet op zonder oppervlakken aan te tasten. Geschikt voor...
€ 24,99 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
4 10% € 22,49
8 15% € 21,24
Gedemineraliseerd water, ook wel bekend als demiwater of deminwater, is water waaruit alle zouten en mineralen verwijderd zijn. Dit water is van bijna pure kwaliteit en wordt gebruikt in verschillende toepassingen....
€ 7,74 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 6,97
4 20% € 6,20
Waterstofperoxide 12% of ook wel hydrogen peroxide is een Effectief, milieuvriendelijk en veelzijdig. Deze anorganische verbinding van zuurstof en water is het perfecte reinigingsmiddel. Dit milieuvriendelijke product...
2 andere producten in dezelfde categorie:
€ 5,95 (incl. btw)
Azijnzuur 20% staat bekend als een veelzijdige en effectieve schoonmaakoplossing, perfect voor een breed scala aan toepassingen. Deze variant, met een concentratie van 20%. Het is een duurzame keuze, gezien het...
€ 8,49 (incl. btw)
HoeveelheidKortingEenheid prijs
2 10% € 7,64
4 15% € 7,22
Oxaalzuur kopen ? Oxaalzuur kristallen zijn een krachtig reinigingsmiddel met een zuiverheid van 99,5% en van technische kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen zoals het ontweren van hout...
HoeveelheidKortingEenheid prijs
1-€ 9,90
2 10% € 8,91
4 15% € 8,41

Menu

Share

QR code

Settings

Maak een gratis account aan om verlanglijsten te gebruiken.

Aanmelden